Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

UŞAK SPORTİF WARREN VE ZUPAN'I TUTTU

Uşak sportif transfer komitesi başkanı Osman Tekbaş gecen sene takımın elde ettiği başarıda büyük pay sahibi olan Christopher Tirrell Warren , Miha ZUPAN ile sözleşme yenilediklerini belirtti.

UŞAK SPORTİF WARREN VE ZUPAN'I TUTTU

Osman Tekbaş "daha önce sözleşmeleri devam eden oyunculara ilave olarak teknik ekibin istekleri doğrultusunda kadromuzun iskeletini koruyarak 2 yabancı oyuncunun daha transferini bitirdik dış transferde daha önce Rahim Rızvanoğlu'nu kadromuza katmıştık ilerleyen günlerde transferlerimiz devam edecek , ancak bazı sitelerde bizim hiç de ilgilenmediğimiz oyuncular hakkında transfer balonları yaratılmaktadır, bunlara taraftarlarımızın itibar etmemesini istiyoruz" dedi.

Tekbaş "Geçen sezon yakaladığımız başarıyı bu sezonda tekrarlamak istiyoruz .Bu sezon Beko basketbol liginin çok daha çekişmeli ve zor geçeceğini biliyoruz . Yönetim kurulumuz ,teknik ekip ve oyuncularımız ile birlikte yeni sezonda izleyicilerimize keyif veren basketbol sergilemek için elimizden gelen tüm gayreti göstereceğiz" diye konuştu.




HABERE YORUM YAZIN

DİĞER BASKETBOL SÜPER LİGİ HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250