Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

ÜMİT KIZLARIMIZ FRANSA'YA KAYBETTİ

İtalya’nın Udine kentinde düzenlenen 2014 FIBA Ümit Kızlar Avrupa Şampiyonası 2. turu E Grubu’nda Ümit Kız Milli Takımımız Fransa'ya 52-50 mağlup oldu.

ÜMİT KIZLARIMIZ FRANSA'YA KAYBETTİ

Karşılaşmanın ilk yarısında etkili bir savunma ile rakibine yalnızca 13 sayı şansı tanıyan Türkiye Ümit Kız Milli Takımı, aldığı 11 hücum ribaundu ile de ikinci şans sayılarını değerlendirdi. Ay Yıldızlılar soyunma odasına 26-13 önde gitti.

Üçüncü çeyreğin ilk üç dakikasında iki takım da basit top kayıpları yaptı ve kolay sayı şanslarını değerlendiremedi. Kalan yedi dakika ise dengede geçti ve son çeyreğe 37-24 Türkiye üstünlüğüyle girildi.

Son çeyreğinde ise karşılaşmanın önceki bölümünün aksine yüksek tempo ve skor vardı. Fransa savunmadaki direncini artırarak farkı azalttı. Millilerimiz maçın son iki dakikasına kadar farkın beş sayının altına inmesine izin vermedi. Fakat son iki dakikada üst üste top kayıpları yapan Ümit Kız Milli Takımımız, rakibin sayılarına da engel olamayınca sahadan 50-52 mağlup ayrıldı.

Ay Yıldızlılar, 2. turdaki son maçını yarın saat 19:30’da İspanya ile oynayacak ve kazanması halinde çeyrek finale yükselecek. Millilerimiz İspanya’ya kaybederse, çeyrek finale çıkmak için Letonya’nın Rusya’yı yenmesini bekleyecek.


Kaynak: tbf

HABERE YORUM YAZIN

DİĞER KADIN ALTYAPI MİLLİ TAKIMLAR HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250