Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

Uğurata: Letonya saygı duyulması gereken bir takım

Genç Erkek Milli Takım Baş antrenörü Ömer Uğurata, Letonya'nın saygı duyulması gereken bir takım olduğunu söyledi.

Uğurata: Letonya saygı duyulması gereken bir takım

Yıldızlar Avrupa Şampiyonası’nda şampiyon oldukları dönemdeki gibi yine iki yenilgi alarak çeyrek finale yükseldiklerini kaydeden Ömer Uğurata, “Bizim için önemli olan çeyrek finale kalmaktı. Sırbistan karşısında ilk yarıda oynadığımız oyundan takım halinde, başta ben olmak üzere hem teknik heyet hem de oyuncular derslerimizi çıkartmalıyız. Ayrıca bu hataları da tekrarlamamalıyız” dedi.

Çeyrek finalde karşılaşacakları Letonya’nın saygı duyulması gereken bir takım olduğunu da belirten Ömer Uğurata, sözlerini şu şekilde noktaladı: “Letonya çok sert ve takım halinde maç sonuna kadar 20 sayı önde de olsa, geride de olsa savaşan bir takım. Ama benim, takımımıza inancımız sonsuz. Karar ve eleme maçlarında çok karakterli ve yumruk şeklinde oynayan bir takımız. Her gün ön plana farklı oyuncular çıkabiliyor. Yine adım adım düşünüyoruz”


Kaynak: tbf

HABERE YORUM YAZIN

Ay yıldız 31-07-2014 11:41

telafisi olmayan maçlar başlıyor. oynadıkca ritim bulan oyuncularımız var, koç çok fazla oynuyor oyuncularla. maçı kazandıracak oyuncuları bulup onlarla oynamalı. o oyuncularda belli. maceraya gerek yok. başarılar


DİĞER ERKEK ALTYAPI MİLLİ TAKIMLAR HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250