Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

Ufuk Sarıca: Kadroları bir türlü tam yapamıyoruz

A Erkek Milli Takımı Başantrenörü Ufuk Sarıca basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Ufuk Sarıca: Kadroları bir türlü tam yapamıyoruz

A Erkek Milli Takımı Başantrenörü Ufuk Sarıca "Tekrar başlıyoruz, şubat ayında yeni bir pencere Avrupa Şampiyonası Elemeleri... Zaten evimizde oynadığımız maçları kazanmak durumundayız. Bunun için bir avantaj elde etmek istiyoruz. Bugün toplandık, inşallah cuma günü de kazanarak yeni pencereye başlarız." dedi.  

Sarıca, FIBA ve Euroleague takviminin çakışmasına ilişkin soruya, "Açıkçası hepimiz sıkıldık. Herkes arada kalıyor. Kadroları bir türlü tam yapamıyoruz. Sezonun belki de en ateşli dönemindeyiz. Her kulvarda her takımın belli amaçları var. Dolayısıyla burada en çok yine oyuncular yıpranıyor." yanıtını verdi.

Larkin'in sakatlığı nedeniyle kadrodan çıkarıldığını hatırlatan Sarıca, şunları kaydetti:
"Sonradan da Sertaç ve Buğrahan ile ilgili Anadolu Efes'in bir isteği oldu. Bu yönetimimizin bir kararı, izin verdiler. Sertaç ve Buğrahan'ı göndereceğiz, cuma günü olmayacaklar. Çok karışık bir süreç oluyor. Yeni arkadaşlarımız var. Elimizdeki kadroyla en iyisini yapıp bu iki maçı kazanmak için sahada çabalayacağız. İnşallah işler istediğimiz gibi gider. Bu pencerede NBA oyuncularımızı zaten buraya getiremiyorduk. Dolayısıyla genç arkadaşlarımız için önemli bir fırsat. Eksiklikleri hissedilecek ama elimizdeki kadroyla sahada en iyisini yapmak, bu maçları kazanmak durumundayız. Basketbolseverler için Hollanda ve İsveç ekol olarak çok tanıdık gelmeyecek ama ters rakipler. Hızlı oynuyorlar, dikkat etmeliyiz. Kazanıp elemelere iyi başlamamız lazım."

Sarıca, Ankara Spor Salonu'nun dolacağına inandığını dile getirerek, "Burada geçtiğimiz 2 senede birçok maç oynadık, hepsini de kazandık. Ankaralı basketbolseverlerin yine milli takımımızı destekleyeceğine inanıyorum." şeklinde konuştu. 




Etiketler :
HABERE YORUM YAZIN

DİĞER ERKEK A MİLLİ TAKIM HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250