Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

10-06-2014 GENEL

TURGAY DEMİREL, UKRAYNA BAŞBAKANI İLE GÖRÜŞTÜ

Yeni FIBA Avrupa Başkanı Turgay Demirel ve FIBA Avrupa Genel Sekreteri Kamil Novak, ülke temsilcileri ile EuroBasket 2015 konusunda görüşmek üzere bugün Ukrayna’daydı.

TURGAY DEMİREL, UKRAYNA BAŞBAKANI İLE GÖRÜŞTÜ

Yeni FIBA Avrupa Başkanı Turgay Demirel ve FIBA Avrupa Genel Sekreteri Kamil Novak, ülke temsilcileri ile EuroBasket 2015 konusunda görüşmek üzere bugün Ukrayna’daydı. Demirel ve Novak’ı Ukrayna’nın Kiev kentinde karşılayanlar arasında Ukrayna Başbakanı Arseniy Yatsenyuk, Gençlik ve Spor Bakanı Dmytro Bulatov, Ukrayna Basketbol Federasyonu Başkanı Sasha Volkov ve Genel Sekreteri Sasha Larin vardı.

Bu altı kişiden oluşan ekip, turnuvanın hazırlıkları da dâhil olmak üzere birkaç konuda görüşürken; Ukrayna temsilcileri, Turgay Demirel ve Kamil Novak’a ülkedeki siyasi durum ve ülkenin EuroBasket 2015’in ev sahibi olarak durumu hakkında bilgi verdi. İlk toplantısını 13 Haziran Cuma günü yapacak olan yeni FIBA Yönetim Kurulu’nun, EuroBasket 2015’in ev sahipliği konusunda karar vermesi bekleniyor.  Bazı Federasyonlar, FIBA Avrupa’nın EuroBasket 2015’in düzenleneceği ülkeyi değiştirme kararı vermesi halinde, turnuvanın ev sahipliğine talip olduğunu yazılı olarak belirtmişti.




Etiketler :
HABERE YORUM YAZIN

DİĞER GENEL HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250