Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

TUNÇERİ: YERLİ ANTRENÖR OLMASI HEPİMİZ İÇİN İYİ

A Milli Takım’ın tecrübeli oyun kurucusu Kerem Tunçeri, 2014 FIBA Dünya Kupası’nda takım olarak maçları kazanmak için ellerinden gelen tüm mücadeleyi ortaya koyacaklarını söyledi.

TUNÇERİ: YERLİ ANTRENÖR OLMASI HEPİMİZ İÇİN İYİ

Çeşme’de hazırlık çalışmalarına başlayan A Milli Takımımızda tecrübeli oyun kurucu Kerem Tunçeri, kamp çalışmalarıyla ilgili olarak, “Burada Bormio kampı öncesinde geçiş sürecindeyiz. Günde iki saat boyunca herkes antrenmanlarda elinden gelen performansı sergiliyor. Artık yavaş yavaş Bormio kampına hazır duruma geliyoruz” dedi.

A Milli Takım Baş antrenörü Ergin Ataman’ın ligin en iyi antrenörü olduğunu söyleyen Tunçeri, “Ergin Ataman’ın başarılarını hep birlikte görüyoruz. Kazandığı şampiyonluklar ve oynadığı finaller var. Yerli antrenör olması da hepimiz için iyi. Elbette onun sistemi daha farklı olacaktır. Herkesin bu sisteme adapte olması gerekiyor. Elimizden gelen mücadeleyi ortaya koyacağız” diye konuştu.

2014 FIBA Dünya Kupası’nda tüm karşılaşmaların zorlu olacağını ve kolay maçın bulunmadığını belirten tecrübeli oyuncu, “Şampiyona boyunca her maçı ayrı ayrı düşünmeliyiz. İlk olarak hedefimiz gruptan çıkmak olacaktır. Kolay olmayacağını biz de biliyoruz. Yeni bir ekibiz ve genç arkadaşlarımız var. Bu nedenle iyi çalışmamız gerekiyor” açıklamasında bulundu.

Basketbolseverlere de mesaj gönderen Kerem Tunçeri, sözlerini şu şekilde tamamladı: “Taraftarlarımız emin olsunlar ki savaşıp, mücadele eden ve her maçı kazanmaya çalışan bir takım olacağız. Kazanır ya da kaybederiz. Bu sonuçta bir basketbol karşılaşması. Ama biz, kazanmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız“


Kaynak: tbf

HABERE YORUM YAZIN

DİĞER ERKEK A MİLLİ TAKIM HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250