Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

TOKER: ZORLU MAÇLAR BİZİ BEKLİYOR

Ümit Erkek Milli Takım Baş antrenörü Erhan Toker, ikinci turda oynayacakları Polonya, İsrail ve Fransa’nın zorlu rakipler olduğunu söyledi.

TOKER: ZORLU MAÇLAR BİZİ BEKLİYOR

Öncelikle ilk turda alınan 4’de 4 galibiyeti değerlendiren Erhan Toker, “Maçların belirli bölümlerinde hep iyi savunma yaptık. Hırvatistan ve Karadağ maçlarında fark belirli dönemlerde açıldı. Bu da bizim savunmamızın yumuşamasını sağladı. Maçın son bölümlerinde de rakibe yakalandık. Konsantrasyon bozukluğu yaşadık. Ancak her zaman iyi savunma yaptık ve ribaundlarda da üstünlüğü elden bırakmadık. İşin mücadele kısmında takım olarak taviz vermiyoruz. Bu da bizim en önemli avantajımız” dedi.

İkinci turda Polonya, İsrail ve Fransa ile oynayacağımız maçlar ile ilgili olarak tecrübeli antrenör, “İlk turdaki diğer grup, bizim bulunduğumuz gruptan daha zorluydu. Turgut Atakol Turnuvası’nda maç kaybettiğimiz Bulgaristan ile Rusya ilk turda elendiler. Polonya ise o iki takımı da mağlup etti. Fransa ile İsrail de iyi takımlar. Yine birbirine yakın, denk güçte maçlar olacak. Daha iyi mücadele eden, rakibinin zaaflarını daha iyi kullanan takım maçlarını kazanacak” ifadesini kullandı.

Polonya ile ikinci tur ilk maçımızla ilgili de açıklamada bulunan Toker, “Rakibimiz ikinci tura galibiyetsiz başlayacak. Polonya maçı kazanmak için büyük bir efor sarf edecektir. Çok zor bir karşılaşma olacak. Ancak biz de galibiyete ulaşarak grubumuzdaki yerimizi belirlemek istiyoruz” dedi.

Son olarak Yunanistan’da düzenlenen organizasyonu değerlendiren Ümit Milli Takım Baş antrenörü Erhan Toker, sözlerini şu şekilde noktaladı: “Organizasyonda her şey iyi düzenlenmiş. Turnuvayla ilgili kimsenin bir şikayeti yok. Ancak en büyük problem, Ümitler kategorisinde düzenlenen bu organizasyonu izlemeye gelen seyirci olmaması”


Kaynak: tbf

Etiketler :
HABERE YORUM YAZIN

DİĞER ERKEK ALTYAPI MİLLİ TAKIMLAR HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250