Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

TOKER: KAZANANI KÜÇÜK DETAYLAR BELİRLEYECEK

Yunanistan’da düzenlenen Ümit Erkekler Avrupa Şampiyonası’ndaki ikinci maçında İtalya ile karşılaşacak olan Ay Yıldızlılarımızda Baş antrenör Erhan Toker, zorlu mücadeleyle ilgili değerlendirmede bulundu.

TOKER: KAZANANI KÜÇÜK DETAYLAR BELİRLEYECEK

İlk olarak Hırvatistan karşısında uzatmada alınan 70-66’lık galibiyeti değerlendiren Erhan Toker, “Aslında Hırvatistan maçını biz zora soktuk. Daha rahat kazanabileceğimiz bir maç oynadık. Basit atışları sayıya çeviremedik ve maç sonunu da kötü oynadık. Ancak buna rağmen şansımızın da yardım etmesiyle galibiyete ulaşan taraf olduk. İki takımın da atışlarda ve top kayıplarında gerginliği vardı. Ayrıca rakibimiz, daha çok bizi oynatmamaya yönelik bir taktik uyguladı” dedi.

Ümit Erkekler Avrupa Şampiyonası’na son şampiyon olarak katılan İtalya ile ikinci maçını oynayacak olan Ay Yıldızlılarımızda Baş antrenör Erhan Toker, “Zorlu bir karşılaşma olacak. Daha az hata yapan takım galibiyete ulaşacak. Açıkçası bu karşılaşmada kazanan tarafı küçük detaylar belirleyecek. Rakibimiz sürekli topa baskı yapan ve oyun bozan bir takım. Bizim de bunu iyi görüp, rakibi cezalandırmamız gerekiyor. Bunu yaptığımız taktirde galibiyete yakın taraf oluruz” açıklamasında bulundu.


Kaynak: tbf

HABERE YORUM YAZIN

DİĞER ERKEK ALTYAPI MİLLİ TAKIMLAR HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250