Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

20-12-2017 EUROCUP

Tofaş, Asvel deplasmanında

TOFAŞ, 7Days EuroCup D Grubu 9. hafta karşılaşmasında bu akşam Fransa’nın Asvel Basket Villeurbanne takımına konuk olacak.

Tofaş, Asvel deplasmanında

Trento mağlubiyeti sonrası D Grubu’nda averajla ilk 4’ün dışına çıkan Bursa temsilcisi, Fransa deplasmanından galibiyetle ayrılması durumunda son maçlar öncesi yeniden ilk 4 içerisine girmiş olacak. Lyon şehrindeki Astroballe Arena’da oynanacak ve Türkiye saatiyle 22.00’de başlayacak karşılaşma S Sport’tan canlı olarak yayınlanacak.

 

D Grubu’nda oynadığı son iki maçta Herbalife Gran Canaria ve Dolomiti Enregia Trento’ya mağlup olan TOFAŞ Basketbol Takımı, 4 galibiyet, 4 mağlubiyetle 5. sırada bulunuyor. Evinde oynadığı maçta Asvel’i 82-81 mağlup etmeyi başaran Mavi Yeşilliler, Fransa deplasmanında da kazanan taraf olması halinde rakibini ikili averajda geride bırakacak. Grup maçlarına deplasmanda aldığı Trento mağlubiyetiyle başlayan Asvel Basket, evinde üst üste aldığı Ratiopharm Ulm ve Zenit St. Petersburg galibiyetlerinin ardından deplasmanda TOFAŞ’a yenilmişti. İç sahadaki tek yenilgisini Gran Canaria karşısında alan Fransız ekibi, daha sonra çıktığı 3 maçta Trento, Ulm ve Zenit’i yenerek 3’te 3 yaptı.




Etiketler :
HABERE YORUM YAZIN

DİĞER EUROCUP HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250