Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

TKB2L Final Grubu basın toplantısı düzenlendi

7-15 Mayıs tarihlerinde Muğla’da organize edilecek Türkiye Kadınlar Basketbol İkinci Ligi Final Grubu basın toplantısı düzenlendi.

TKB2L Final Grubu basın toplantısı düzenlendi

Konakaltı Kültür Merkezi’nde organize edilen ve TBF TV’den de naklen yayınlanan basın toplantısına Muğla Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Serkan Öçalmaz, TBF Ligler Yönetmeni Nahit Yeşiltepe, Muğla Basketbol İl Temsilcisi Ümit Çolakoğlu’nun yanı sıra Becker Spor, Çekmeköy Belediye, Dostluk Spor, Ekiz Yumurta Foça, İzmit Belediye, Kırçiçeği Bodrum ve Urla Pera ekiplerinin temsilcileri katıldı.
Açılış konuşmasını gerçekleştiren Muğla Basketbol İl Temsilcisi Ümit Çolakoğlu, “Muğla’da 8 gün boyunca sizleri ağırlamaktan büyük mutluluk duyacağız. Uzun zamandır yoğun bir mücadele içerisindesiniz. Bu emeklerin meyvelerini alacak ekipler de var. Bu turnuvada sizleri iyi şekilde ağırlamak istiyoruz. Her türlü konuda sizlere yardımcı olmaya da hazırız. İnşallah sakatlığın olmadığı bir final grubu izleriz. Hepinize başarılar” dedi.

TBF Ligler Yönetmeni Nahit Yeşiltepe ise konuşmasında şunları söyledi: “Öncelikle katılımınız için teşekkürler. İlde bize destek veren herkese teşekkür ediyoruz.”

Muğla Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Serkan Öçalmaz da “İlimizde bir çok yatırım devam ederken, biz de organizasyonlarımızı sürdürüyoruz.  Salonumuzu en aktif şekilde kullanmak istiyoruz. TKB2L Final Grubu karşılaşmalarının fair-play ruhu içerisinde geçmesini diliyoruz. Tüm ihtiyaçlarınız için elimizden geleni yapacağız. Maçlar öncesinde de sizlerle temasa geçeceğiz. Hedefe ulaşmanız için bizler de çalışacağız. İl genelinde büyük bir coşku söz konusu. Kurumumum adına sizleri ağırlamaktan gurur duyuyorum. Daha büyük organizasyonlara ev sahipliği yapmak istiyoruz” diye konuştu.

Kulüp antrenörleri ve sporcular adına Erman Okerman (Ekiz Yumurta Başantrenörü), Gamze Karataş (Ekiz Yumurta oyuncusu), Ömer Petorak (Kırçiçeği Bodrum Başantrenörü), Nihan Anaz (Kırçiçeği Bodrum oyuncusu), Mustafa Secerlioğlu (Becker Spor Başantrenörü), Büşra Kırsakal (Becker Spor oyuncusu), Erkan Metin (İzmit Belediye Başantrenörü), Meryem Kolaylı (İzmit Belediye oyuncusu), Davut Güngör (Dostluk Spor Başantrenörü), İrem Günal (Dostluk Spor oyuncusu), Ekrem Polat (Çekmeköy Belediye Başantrenörü), Tuğçe Kanat (Çekmeköy Belediye oyuncusu), Hakan Yiğit (Urla Perla Başantrenörü), İldem Küçükorman (Urla Perla oyuncusu), turnuva öncesi başarı dileklerinde bulunarak görüşlerini dile getirdiler.




Etiketler :
HABERE YORUM YAZIN

DİĞER TÜRKİYE KADINLAR BASKETBOL 2.LİGİ HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250