Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

29-01-2020 GENEL

Tesettür Elbise

Muhafazakâr kadınların bazıları ne kadar pantolon tercih etse bile tek parça olmasından dolayı genel olarak tesettür elbise de çok fazla tercih edilen kıyafetler arasındadır.

Tesettür Elbise

Muhafazakâr kadınların bazıları ne kadar pantolon tercih etse bile tek parça olmasından dolayı genel olarak tesettür elbise de çok fazla tercih edilen kıyafetler arasındadır. Tesettür elbiseler birbirinden farklı modelleri ile özel günlerinizde, günlük giyimlerinizde kullanabileceğiniz kombin yapabileceğiniz birçok elbiseler söz konusudur. Tesettür elbise modelleri arasında çiçekli olan modeller hem şık hem de şirin durmaktadır. İster spor isterseniz de klasik şekilde çiçekli tesettür elbiseleri kullanabilirsiniz. İçerisinde siyah ve turuncu renklerin hâkim olduğu bu elbise modeli oldukça şıktır. Siyah şal ve siyah ayakkabı ile kombin yaparak günlük giyimlerinizde kullanabilirsiniz. Dilerseniz bu çiçekli elbisenin beyaz, yeşil, taş renkli olanını da tercih edebilirsiniz.

Kareli Elbise Modellerini Kullanabilirsiniz

Kareli olan modeller kış aylarına uyumlu olan bir modeldir. Farklı renk seçenekleri mevcuttur. Kareli olan modellerde en çok tercih edilen modeller arasında kırmızı ve siyah kareli olan modeller vardır. Dilerseniz siyah ve yeşil kareli, daha küçük kareli elbise modellerinden hoşlanıyor iseniz küçük kareli mavi renkli modeli de tercih edebilirsiniz. Çeşitli tesettür elbise modelleri için https://www.nurhira.com/tesettur-elbise  sitesi üzerinden bakabilirsiniz.

Tanıtım




Etiketler :
HABERE YORUM YAZIN

DİĞER GENEL HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250