Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde fikstür belli oldu

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nin 2017-2018 sezonu fikstürünü belirleyen kura çekimi, İstanbul Yeşilköy'deki Polat Rennaisance Otel'de gerçekleştirildi.

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde fikstür belli oldu

Kura çekimine, Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu, TBF CEO’su Ömer Onan, BSL Direktörü Samer Şenbayrak, Tahincioğlu Genel Müdür Yardımcısı Soner Akpınar, TBF Yönetim Kurulu Üyeleri ve TBF yetkilileri ile kulüp temsilcileri, basın mensupları ve davetliler katıldı.

Açılış konuşmasını gerçekleştiren TBF CEO’su Ömer Onan, “Çok güzel bir sezonu geride bıraktık ve yeni sezonun fikstür çekimi için buradayız. İnanıyorum ki çok güzel bir sezon geçireceğiz. Ligimize yeni katılan Eskişehir Basket ve Sakarya Büyükşehir Basketbol takımlarımıza da başarılar diliyorum. İnşallah, 16 değerli takım kıyasıya mücadele edecekler. İsim sponsorluğunda güçlü bir aileyle birliktelik yaptık. Ligimizin değerini daha yukarıya çekeceklerdir. Tüm sezon boyunca; centilmence ve fair-play içince bir sezon geçmesini dilerim” dedi.

BSL Direktörü Samer Şenbayrak, ise yaptığı konuşmada, “Çok keyifli ve rekabet dolu bir ligimiz var. 16 takımımızın yer aldığı ligimizde 11 takımımız Avrupa’da mücadele edecek. Euroleague şampiyonu ve FIBA Şampiyonlar Ligi finalisti ligimizden çıktı. Bu çok önemli bir olgu... Yeni sezon için tüm takımlara başarılar dilerim” dedi.

Tahincioğlu BSL 2017-2018 sezonu ilk hafta programı şöyle:
Tofaş – Darüşşafaka Basketbol
Yeşilgiresun Belediyespor – Uşak Sportif
Trabzonspor Basketbol – Beşiktaş Sompo Japan
Demir İnşaat Büyükçekmece – Sakarya Büyükşehir Belediyespor
Eskişehir Basketbol – İstanbul Büyükşehir Belediyespor
Fenerbahçe Doğuş – Banvit
Pınar Karşıyaka – Anadolu Efes
Galatasaray Odeabank – Gaziantep Basketbol

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi 2017-2018 sezonu fikstürü için tıklayınız




HABERE YORUM YAZIN

DİĞER BASKETBOL SÜPER LİGİ HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250