Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

29-09-2016 THY EUROLEAGUE

Sinan Güler: Taraftarların keyif alacağı bir oyun oynamak istiyoruz

Galatasaray Odeabank kaptanı Sinan Güler açıklamalarda bulundu.

Sinan Güler: Taraftarların keyif alacağı bir oyun oynamak istiyoruz

Eurocup zaferinin ardından Euroleague’e başlamanın çok iyi olduğunu söyleyen Sinan Güler, “Aynı zamanda da 15 harika takıma karşı Euroleague oynarken pek bir şey ifade etmiyor. Herkese ve kendimize bu seviyeye ait olduğumuzu kanıtlamalıyız” dedi.

Yeni transferlere değinen tecrübeli oyuncu, “Onlarla beraber oynamak heyecan verici. Kimi oyuncular uzun yıllardır Türkiye’de kimisiyle yeni tanıştık… Kimin hangi yeteneklere sahip olduğunu parkede neler verebileceklerini anlamaya çalışıyoruz. Eğer bütün takımı büyük bir makine gibi çalıştırmayı başarırsak diğer takımlar için sorun olacağız” ifadelerini kullandı.

Galatasaray’da aldığı sorumluluktan bahseden Sinan, “Oyuncu olarak takımda sürekli eksik parçayı bulmaya ve doldurmaya çalışıyorum. Yaşın artması ve değişen sorumlulukla beraber istediğim ve eskisi kadar savunmada efektif olamıyorum. Fakat bu sene savunmada önemli bir rolüm olduğunu biliyorum. Bunu nasıl başaracağımı çözmem gerek” diye konuştu.

Euroleague’in yeni formatının tüyler ürpertici olduğunun altını çizen kaptan, “Yeni bir sistemin parçası olmak heyecan verici. Çok zor deplasmanlara gideceğiz, pek çok güzel şehir göreceğiz. Umarım bütün takımlar böyle hissediyordur. Özellikle İstanbul hakkında….” dedi.

Galatasaray’ın bu sene iyi basketbol oynayarak takdir kazanmak istediğini vurgulayan Sinan Güler, “Amacımız kendimize ve Euroelague camiasına buraya ait olduğumuzu kanıtlamak. Bunun pek çok yolu var. Taraftarların keyif alabileceği bir oyun oynamak istiyoruz” ifadelerini kullandı.




HABERE YORUM YAZIN

DİĞER THY EUROLEAGUE HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250