Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

Sinan Güler: Bana ''hoş geldin'' deyişleri hoşuma gitti

Fenerbahçe Doğuş’un yeni transferi Sinan Güler, Fenerbahçe Televizyonu’nda yayınlanan 40+ programına konuk oldu.

Sinan Güler: Bana ''hoş geldin'' deyişleri hoşuma gitti

Sinan Güler'in programdaki açıklamaları şöyle:

“Kazanılan başarıları tekrarlamak amacıyla mücadeleye girecek olmak benim için heyecan verici. Camianın içinde hem taraftarların hem de arka planda kalan insanların yaklaşımı, bana ‘hoş geldin’ deyişleri hoşuma gitti. Umuyorum ki hem bireysel, hem de hep beraber yeni başarılara ulaşacak performansı gösteririz.

“Her gün daha iyi ne yapabiliriz?”

Cumhurbaşkanlığı Kupası her zaman için geçtiğimiz sezonun bitişini, yeni sezonun başlangıcını anlatan bir kupa. Bizim için önemli olan takımın bu süreçte değişim odakları içerisindeki tepkisi idi. Sahada gösterilen mücadele, 1. dakikadan 40 dakikaya kadar aynı seviyeydi. Herkesin oynadığı ve sistemin içerisindeki hangi dişlileri çevirdikleri net bir şekilde ortadaydı. Bu durum sadece 20 gün içerisinde çalıştığımız bir süreçte oldu. Bu tarz örnekleri görmek ve bu akıcılığı ilk maçtan itibaren yaşamak bizim için önemli bir fırsat. Şimdi de her gün daha iyi neyi yapabiliriz? Zamanla üzerine nasıl koyarak büyüyebiliriz, bunu göreceğiz.

“Hepimizin daha güçlü ve hazır olması gerekiyor”

Euroleague Şampiyonu olmak zorlu bir maratonu bitirmek anlamına gelse de önemli olan o tırmanışın tepesinde durmayı sağlamak. Ki o daha da zordur. Çünkü artık her rakip bize karşı daha farklı şekilde yaklaşıyor. Motivasyonları da daha farklı olacak. O nokta da hepimizin daha güçlü ve hazır olması gerekiyor.

“Euroleague ve Eurocup şampiyonlarının maçı olacak”

Özellikle yeni takvimle beraber ev sahibi olmak çok daha önemli.  Eğer ayakta durmak ve sezonu devam ettirmek istiyorsan evinde kazanmalısın. Bu noktada da Malaga için önemli maç. Euroleague ve Eurocup şampiyonları bir araya geliyor. Bu herkes için önemli bir algı. Herkesin bir güven alanı var. Oyuncular olarak, teknik heyet ve taraftar olarak. Bu noktada Malaga farklı hazırlıklarla bizi karşılayacaktır. Bizim her türlü kararlı bir şekilde hazırlamamız lazım. Bu konuda zaten çalışmalar yapılıyor, oyun olarak da neleri yapabileceğimizin farkındayız. Lig de yaptığımız başlangıcı Euroleague’de de yaparak, ilk maçtan 30. maça kadarki süreci iyi geçirmek istiyoruz. Bu noktada da umarım keyifli bir başlangıç olur.“




HABERE YORUM YAZIN

DİĞER BASKETBOL SÜPER LİGİ HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250