Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

Shavonte Zellous, Bornova Becker'de

Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi’nin yeni ekibi Bornova Becker Spor geçen sezon Beşiktaş’ta forma giyen, ABD asıllı basketbolcu Shavonte Zellous ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

Shavonte Zellous, Bornova Becker'de

1986 doğumlu, 1.78 cm boyundaki oyun kurucu, WNBA takımlarından New York Liberty'de forma giymiş ve sayı kraliçesi unvanına sahip olmuştu. Türkiye ligine Beşiktaş ile adım atan başarılı basketbolcu sırasıyla; Mersin BŞB, Galatasaray, Fenerbahçe, Adana ASKİ’de forma giymişti.
2016 – 2017 sezonunda Beşiktaş kadrosunda olan Zellous, 2017 – 2018 sezonu için Bornova Becker Spor’a imza attı. 

Shavonte Zellous’u da kadrosuna katmasının ardından yabancı transferinde önemli bir adım daha atmış olan Bornova Becker Spor’da Yönetim Kurulu Başkanı Volkan Kebir, yeni sezon için hazır ve heyecanlı olduklarını ifade etti. 

30 Mayıs’ta TKBL’nin sona ermesinin ardından geçen 2 aylık süreçte Süper Lig için gereken özveri ile çalıştıklarını belirten Kebir, “Başta kadın basketbolunda marka olmuş coach Ceyhun Yıldızoğlu olmak üzere hem staff kadromuzda hem de oyuncu kadromuzda istediğimiz transferleri yapmış olmaktan dolayı mutluyuz. Shavonte Zellous aramızda görmek istediğimiz bir isimdi. Amacımıza ulaştık, kadın basketbol için oldukça önemli bir değer olan başarılı oyuncuyu ailemize kattık. Yeni sezon için heyecanlıyız, umutluyuz. İlk günden beri hep aynı mesajı veriyoruz, Süper Ligde asansör takım olmak istemiyoruz, kadın basketbolunda İzmir’i örnek şehir haline getirmek istiyoruz, diyoruz. Bu anlamda biz elimizden geleni yapıyoruz, umuyoruz yeni sezonda da güzel başarılara imzamızı atarız.” dedi. 




HABERE YORUM YAZIN

DİĞER KADINLAR BASKETBOL SÜPER LİGİ HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250