Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

Serhat Çetin: Taraftarımız bize güvensin

Serhat Çetin, iyi bir hazırlık süreci geçirmek istediklerini söylerken, taraftarların da kendilerine güvenmesini diledi.

Serhat Çetin: Taraftarımız bize güvensin

Tatil sonrası en iyi şekilde hazırlık çalışmalarına başladıklarını belirten Serhat Çetin, “Hem tatil yaparak hem de hafif antrenmanlar yaparak vücudumuzu Bormio kampına hazırladık. Kaslarımızı kuvvetlendirmeye ve kondisyonu açmaya yönelik çalışmalar gerçekleştirdik. Burada bir problem olmadan herkes mutlu bir şekilde çalıştı. İnşallah bu mutluluk bu şekilde devam eder” dedi.

A Milli Takım Baş antrenörü Ergin Ataman’ın her zaman hedefinin büyük olduğunu kaydeden başarılı oyuncu, “Çıtayı ve hedefi yüksek koyar ve bunu hem oyunculara, hem seyircilerin beynine gayet güzel işler. Oyuncu da ona göre kendisini bu hedefe hazırlar. Hedefin yüksek olduğunu bildiği için o motivasyonla yola çıkar ve kazanmaya da yönelik çalışırsın. Ergin Ataman ile çalışmak şöyle kolaydır. Ne istediği gayet güzel söyler ve oyuncu bunu yerine getirirse sahada kalır. İstedikleri olmazsa da oyuncu oyundan çıkar. Alttan alması ya da başka bir seçenek asla yoktur. Hem Ergin Ataman hem de Ufuk Sarıca, ülkenin en formda isimleri. Kimsenin aklında soru işareti olduğunu düşünmüyorum. Umarım başarılı bir dönem geçiririz ve bu yapılanma bu şekilde devam eder” dedi.

Milli Takım hazırlık sürecinin kulüp organizasyonundan çok farklı olduğunu söyleyen Serhat Çetin, “Kulüplerde sezon başı hazırlık yapılıyor ve ilk iki ay üç ay sonrasında 8 ya da 9.haftada antrenör hala ‘sistemi oturtamadık’ diyebiliyor. Milli Takımda böyle bir sorun var. Şimdi antrenmana başlayacaksınız ve 45 gün sonra maça çıkacaksınız. Kimya ne kadar oturur, sistem ne durumdaysa ilk ciddi maçınıza o anda çıkıyorsunuz. Bu nedenle rakiplerden ziyade sizin ne yaptığınız büyük önem taşıyor. Bu iki önemli antrenörle birlikte birbirimizle kaynaşıp, çok iyi takım kimyası ortaya koyup başarılıyı yakalamak istiyoruz” diye konuştu.

Taraftarlardan kendilerini her zaman desteklemesini dileyen milli oyuncu, sözlerini şu şekilde noktaladı: “Taraftarın bize inandıklarını düşünüyorum. İnşallah her birlikte güzel günler bizleri bekliyor”


Kaynak: tbf

HABERE YORUM YAZIN

DİĞER ERKEK A MİLLİ TAKIM HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250