Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

Şenyürek: Her takım olduğu gibi biz de rakip seçmiyoruz

Kadın A Milli Takım oyuncularından Tilbe Şenyürek TBF'ye değerlendirmede bulundu.

Şenyürek: Her takım olduğu gibi biz de rakip seçmiyoruz

İlk olarak Slovenya’nın Kranjska Gora şehrinde gerçekleştirilen hazırlık kampını değerlendiren Tilbe Şenyürek, “Yorucu ve tempolu bir hazırlık dönemindeyiz. Her şey çok güzel geçiyor. Burada çok sağlıklı bir kamp ortamı var. Huzur içerisinde antrenmanlarımızı gerçekleştiriyoruz. Grup olarak bu bizim ikinci kampımız. Kondisyon ve antrenman eksikliği anlamında geride olduğumuz bir durum yok. O nedenle kendimi bireysel anlamda çok iyi hissediyorum. Kampa kaldığımız yerden devam ediyoruz şeklinde bakıyorum.” dedi.

İspanya’nın ev sahipliğinde gerçekleştirilecek olan Dünya Şampiyonası’nın çok zorlu bir turnuva olduğunun altını çizen Tilbe, “Hem çok zor hem de çok anlam taşıyan bir organizasyon olacak. Dünyanın her yerinden ülkeler bu şampiyonada olacak. Hangi grupta olursak olalım maçlar çok zorlu geçecektir. Tüm takımlar aynı disiplinle ve tek bir amaç uğruna şampiyonaya geliyorlar. Ülkeler, bayraklarını temsil ederek mücadele ediyorlar. O nedenle grubumuz çok zorlu. Her takım olduğu gibi biz de rakip seçmiyoruz. Kimsenin böyle bir lüksü yok. O nedenle grubumuzdaki üç maç da zorlu geçecektir.” açıklamasında bulundu.

Halkımız ile A Milli Kadın Takımımız arasında sıkı bir bağ bulunduğunu kaydeden başarılı oyuncu, “Ülkemizin çeşitli yerlerinde basketbol oynadık. Ankara ve İstanbul’da eleme maçları olsun, hazırlık turnuvaları olsun, çok fazla karşılaşmaya çıkıyoruz. Halkımız bizi çok seviyor. Onlar bizim, yurtdışında da olsak ülkemizde de olsak başarılarımızın en büyük mimarı. Sosyal medyada da desteklerini bizlere hissettiriyorlar. O nedenle taraftarlarla aramızda çok güzel bir bağ var. Bu desteklerinin devam edeceğine şüphemiz yok.” diye konuştu.




Etiketler :
HABERE YORUM YAZIN

DİĞER KADIN A MİLLİ TAKIM HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250