Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

10-07-2014 GENEL

SELÇUK ÜNİVERSİTESİ'NDE BASKETBOL CAMİASINA İFTAR

Torku Konya Selçuk Üniversitesi Yönetim Kurulu, Konya basketbol camiasını iftar yemeğinde buluşturdu.

SELÇUK ÜNİVERSİTESİ'NDE BASKETBOL CAMİASINA İFTAR

Altyapıdan sorumlu As Başkan Ali Yenisar’ın evsahipliğinde Konevi Restauran’ta yapılan iftar yemeğine katılım oldukça yoğun oldu. Yemeğe Türkiye Basketbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Alper Arıkoğlu, Konya Basketbol İl temsilcisi Berk Torun, Torku Selçuk Üniversitesi İkinci Başkanı Targun Polat, Transfer komitesi üyesi Gökhan Çelik, Alt Yapıdan Sorumlu As Başkan Ali Yenisar, İdari Menajer Yaşar Berber, Fizyoterapist Hakan Özkan, hakemler, Konya’da faaliyet gösteren basketbol kulüplerinin yöneticileri, basketbol gözlemcileri ve antrenörler katıldı.

AMACIMIZ BİRLİK VE BERABERLİĞİ SAĞLAMAK

İftar yemeğini organize eden Torku Konya Selçuk Üniversitesi Altyapıdan sorumlu As Başkan Ali Yenisar, “Yönetim olarak basketbol camiasını iftar yemeğinde buluşturmak istedik. Yıllarca özlemini duyduğumuz bir tabloydu. Geçmiş dönemlerde çok güzel birlik ve beraberlik vardı ve bu potansiyelin olduğunu tüm Türkiye’ye göstermiştik. Bu yıl bizim önderliğimizde yeni bir oluşum içindeyiz. Yemeğe katılan herkese teşekkür ediyoruz. Altyapıda çok önemli adımlar atıyoruz. Hocamız Aziz Bekir’de bu konuya çok önem veriyor. Bu oluşumların meyvelerini ilerleyen zamanlarda alacağımızı umut ediyorum” şeklinde konuştu. İkinci Başkan Targun Polat ise; “Basketbolu tabana yaymaya çalışıyoruz yönetim olarak. Birlik ve beraberliğin olmasını arzu ediyoruz. Amacımız Konya basketbol camiasının tek yürek olmasıdır.”şeklinde konuştu.

İftar yemeğine katılan Konya Basketbol İl Temsilcisi Berk Torun, en büyük arzuların basketbol camiasının birlik ve beraberlik içinde olması olduğunu belirterek, “Basketbol il temsilciliğinin de en önemli görevlerinden biri basketbol camiasını birleştirmektir. Sağ olsun Torku Selçuk Üniversitesi yönetimi iftar yemeğinde bizleri bir araya getirdi. Torku Selçuk, Konya’nın basketboldaki lokomotifidir. Basketbolu daha da ileriye getirecek en önemli organizasyon. Bizim şehir olarak Torku Selçuk Üniversitesi’ne destek olmamız gerekiyor ki basketbolumuz daha da ileriye gitsin. Son birkaç senedir yaptıkları altyapı yatırımlarıyla da Konya'yı daha güzel yerlere taşıyacaklarına inanıyorum” diye konuştu.

SALONDAKİ EKSİKLİKLER GİDERİLDİ

Avrupa şampiyonası öncesinde Konya’da devam eden Uluslararası Genç (U18) Erkekler Hazırlık Turnuvası hakkında da görüşlerini açıklayan Torun şunları söyledi: “Avrupa şampiyonasına hazırlığımız 6 aydır devam ediyor. Yeni salonda birçok eksiklik vardı. Bu eksiklerin giderilmesi gerekiyordu. Yeni salondaki eksiklikleri tam anlamıyla tespit edebilmek amacıyla federasyondan bir şampiyona yapılmasını rica ettik. Genç Erkekler Türkiye Şampiyonasını Mayıs ayında Konya’da yaptık. Bu sayede Avrupa şampiyonasında ne tür aksaklıklar yaşanabileceğini tespit etme şansımız oldu. Bu organizasyon çok faydalı oldu. Eksikleri tespit ettik ve hızlı bir şekilde bunları giderdik. Şuan Avrupa şampiyonası öncesinde bir hazırlık turnuvası oynanıyor. İlk gün salonun %99 hazır olduğunu gördük. Ufak tefek eksikleri de gidereceğiz.”  

ŞEHİR MERKEZİNDEN OTOBÜSLER KALDIRILACAK

Seyircinin maçlara ilgi göstermesi içinde çalışmalar yaptıklarını kaydeden Basketbol İl Temsilcisi Berk Torun, “Ramazan ayı içinde olmamız sebebiyle Avrupa Şampiyonasında seyirci konusunda bizde endişe içindeyiz. Bu konuda Büyükşehir Belediyesi’nin bizlere çok büyük katkısı olacak. Stadyumun önünden milli takımın maçlarının olacağı günler otobüslerle seyirci taşınacak. Yine çok büyük ihtimalle salonun olduğu bölgede iftar çadırları açarak seyircileri salona çekmeye çalışacağız. Milli takımın maçları iftardan hemen sonra olacak.”dedi. 




HABERE YORUM YAZIN

DİĞER GENEL HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250