Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

26-07-2017 GENEL

Sebze kasasını pota yapan Hakkarili çocukların isteği gerçekleşti...

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, basında yer alan Hakkari’nin Gazi Mahallesi’nde çocukların sebze kasasından pota yaparak basketbol oynamaları haberi üzerine yetkililere talimat verdi. Bakan Osman Aşkın Bak’ın talimatı üzerine çocuklar için basketbol potası yapılırken, ayrıca onlara spor malzemesi desteğinde bulunuldu. Ayrıca, basketbol potasının kurulduğu alan asfaltlanacak ve alana voleybol filesi de eklenecek.

Sebze kasasını pota yapan Hakkarili çocukların isteği gerçekleşti...

Hakkarili çocukların spor yapma isteği, AK Parti 23. Dönem Hakkari Milletvekili Abdulmuttalip Özbek’in objektifine yansımıştı. Bazı çocukların kendi imkanları ile bir binanın ikinci katına iple bağladıkları sebze kasasını pota haline getirerek basketbol oynamalarını fotoğraflayarak Twitter hesabından paylaşan Özbek, Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak’tan Hakkari’de devam eden projelere destek beklediklerini ifade etmişti.
Bunun üzerine harekete geçen Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, yetkililere talimat vererek çocuklar için pota yapılması ve malzeme desteğinde bulunulmasını istedi. Bakan Osman Aşkın Bak’ın talimatı üzerine Hakkari Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Reşit Güldal tarafından, Gazi Mahallesi’ndeki çocuklar için basketbol potası kurularak, spor malzemesi ve basketbol topu yardımında bulunuldu.




Etiketler :
HABERE YORUM YAZIN

DİĞER GENEL HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250