Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

Sarıca'dan İtalyan hakeme tepki...

2017 Avrupa Basketbol Şampiyonası D Grubu’nda Türkiye ile Rusya maçının ardından Ufuk Sarıca mücadeleyi değerlendirdi.

Sarıca'dan İtalyan hakeme tepki...

Ufuk Sarıca, hazırlık dönemindekinden daha farklı bir basketbol oynadıklarını belirterek, "Buna rağmen oyunun içindeydik. İkinci yarıda kazanabileceğimiz noktaya da geldik. Maçın içinde telaşlı olduğumuz, çabuk oynama ile telaşı karıştırdığımız anlar vardı." dedi.

Sarıca, ilk yarıda saha içinde yeterli paylaşımı yapamadıklarını vurgularken, şunları söyledi: "İkinci yarıda oyuna dengeyi getirdik. Rakibe yaptırdığımız 24 top kaybı, bizim 15 top çalmamız çok önemli. Maç yakın gidiyordu ancak fırsatları değerlendiremedik. Semih Erden ve Sinan Güler dışında tecrübeli oyuncumuz az. Yetenekli genç arkadaşlarımız var ama heyecanlanmaları ve basit hatalar yapmalarını normal karşılayabiliriz. Sonuçta bir turnuva oynuyoruz. Bugün kazansak çok önemliydi ancak sonunda nerede olduğunuz daha önemli. Rusya karşısında bir iki topa maçı çevirebilirdik. Önümüzdeki maçlarda daha iyisini yapabiliriz."

Öte yandan, maçın İtalyan hakemi Manuel Mazzoni'nin yönetimine tepki gösteren Sarıca, "İtalyan hakemin çaldığı düdükleri abes karşılıyorum. Bugün Sırbistan-Letonya maçını izledim, çok daha sert geçti. Bizim maçta çalınan 40 faulü anlamsız buluyorum." ifadelerini kullandı.




Etiketler :
HABERE YORUM YAZIN

DİĞER ERKEKLER AVRUPA ŞAMPİYONASI HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250