Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

Sarıca: Belki başında bu kadroyla olsaydık 6 galibiyetimiz olabilirdi

2019 FIBA Dünya Şampiyonası Avrupa Elemeleri B Grubu'nda A Milli Erkek Takımı'nın İsveç'i farklı yendiği karşılaşmanın ardından Baş Antrenör Ufuk Sarıca mücadeleyi değerlendirdi.

Sarıca: Belki başında bu kadroyla olsaydık 6 galibiyetimiz olabilirdi

A Milli Erkek Basketbol Takımı Başantrenörü Ufuk Sarıca, "Belki başında bu kadroyla olsaydık 6 galibiyetimiz olabilirdi." dedi. Sarıca, Türkiye'nin 2019 FIBA Dünya Şampiyonası Avrupa Elemeleri B Grubu'ndaki 6. ve son maçında İsveç'i 77-52 yendiği karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında, kısa vadedeki 2 maçlık hedeflerini yakaladıklarını hatırlatarak, "Uzun vadede ise 6 maçta 4 galibiyet kazandık. İkinci dönem için oldukça iyi bir avantaj elde ettik. Özellikle değişim sürecinde iyi bir galibiyet sayısı. Belki başında bu kadroyla olsaydık 6 galibiyetimiz olabilirdi." diye konuştu.

Geçmişle ilgili konuşmanın manasız olduğunu vurgulayan Sarıca, "Önümüzdeki zamanla ilgilenmeliyiz. Galibiyetler bizi ve milletimizi mutlu ediyor ama onun dışında sahada genç arkadaşlarımız var. Birbiriyle oynamaktan, kazanmaktan ve ülke için sahada olmaktan mutlu olan bir oyuncu grubu var. Böyle ağır bir sezondan sonra çok ciddi çalıştılar, hepsini kutluyorum. Cedi Osman ve Furkan Korkmaz'a bir kez daha teşekkür ediyorum. Bundan sonraki nesil için iyi birer örnek oldular. Diğer arkadaşlarımız da var. Wilbekin, çok kısa sürede gelip ciddiyetle mücadele etti. Tüm takım arkadaşlarımızı gönülden kutluyorum ve Ankara seyircisine teşekkürlerimi sunuyorum." değerlendirmesinde bulundu.

 




Etiketler :
HABERE YORUM YAZIN

DİĞER ERKEK A MİLLİ TAKIM HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250