Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

Şanlıurfa Büyükşehir'un ilk hedefi ligde kalmak

Garanti Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Lig ekiplerinden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Engelliler Takımı antrenörü Serdar Yıldırım, bu yıl ki hedefimiz lige tutunmak diye açıklama yaptı. Rakiplerimiz zorlu, ligde kalabilmeyi hedefliyoruz dedi.

Şanlıurfa Büyükşehir'un ilk hedefi ligde kalmak

Yeni sezon hazırlıklarına tam kadro başladığını söyleyen Yıldırım, yine de rakiplerimiz çok güçlü diyor. Uzun bir aradan sonra Süper Lig’de mücadele etmek çok güzel bir şey diye yorum yaptı.

Serdar Yıldırım “Yeni sezon öncesi çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Yeni transfer Cezayir asıllı Fildişi Sahilli oyuncumuz Sait Camara da takıma katıldı ve çalışmalarını sürdürüyor. Bu yıl mücadele edeceğimiz Süper Lig birbirinden zorlu rakiplerden oluşuyor. Amacımız bu yıl ligde tutunabilmek. Bayramda çalışmalarımıza ara vereceğiz ardından da İstanbul’da kamp yaparak hazırlık maçları oynayacağız. İnşallah verimli bir kamp dönemi geçirip lige hazır hale geliriz diye düşünüyorum.” şeklinde konuştu.

Ayrıca transfer kapsamında İranlı Abolfazıl ile anlaştıklarını belirtti. Abolfazıl İstanbul’da ki kampa katılacak ve transferi böyle kapatacaklarını da söyledi.




HABERE YORUM YAZIN

DİĞER TEKERLEKLİ SANDALYE BASKETBOL HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250