Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

Samsun Bşb. Anakent'te 11 imza...

Samsun Büyükşehir Belediyesi Anakent, Başantrenör Servet Özsüner, Yardımcı Antrenör Umut Görür ve 11 oyuncuya imza atarak renklerine bağladı.

Samsun Bşb. Anakent'te 11 imza...

Kırmızı-beyazlılar Kulüp Başkanı Kadir Koçak ve Genel Menajer Osman Rendeci’nin yer aldığı törende Başantrenör Servet Özsüner, Yardımcı Antrenör Umut Erol Görür, iç transferde Denizcan Çevik, Anıl Sungur, Ercan Bayrak, dış transferde Cihan Amasyalı, Ahmet İlker Tunalı, Orbay Kaya, Uluğ Kaçaniku, Mehmet Emre Boztepe, Burak Şaşmaz, Görkem Sönmez ve Ersin Gülerşen olmak üzere 11 oyuncuya imza attırdı.

Geçen sezon ilk kez TBL’de yer aldıklarını ve bir geçiş dönemi yaşadıklarını belirten Kulüp Başkanı Kadir Koçak, “Transferleri gerçekleştirmelerinde büyük bir özveri ile çalışan başta Genel Menajerimiz Osman Rendeci olmak üzere kulüp yöneticilerimize teşekkür ediyorum. Bizim yapımıza hem oyun kalitesi hem de kişiliği ile uyum sağlayacak basketbolcuları kadromuza kattık. 2 yabancı oyuncu da transfer edeceğiz. Lig başladığı zaman ise genç oyuncuları bünyemize dahil edebiliriz. Atılan imzaların yeni sezon için hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.




HABERE YORUM YAZIN

DİĞER TÜRKİYE BASKETBOL LİGİ HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250