Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

24-09-2016 Federasyon Kupası

Sakarya Büyükşehir dört dörtlük

Federasyon Kupası B Grubu'nda Sakarya Büyükşehir Belediyespor, Final Spor'u 77-63 mağlup ederek 4.galibiyetini elde etti.

Sakarya Büyükşehir dört dörtlük

Maça hızlı başlayan Sakarya Büyükşehir Belediyespor ilk çeyreği 17-10 önde geçerken ikinci çeyrekte farkı açarak soyunma odasına 41-23 üstün gitti. İkinci yarda kontrolü kaybetmeyen Sakarya Büyükşehir Belediyespor son çeyreğine 57-44 önde girdiği maçı 77-63 kazandı ve 4.galibiyetini elde etti.

Maç sonrası görüşler::
Sakarya BŞB – Burak Bıyıktay
“Maçın geneline bakarsak bir gün ara sonrası zor bir maç oldu. Çok konsantre başlamadık ama tüm maçı kontrolümüzde götürdük. 12 oyuncumuzu da oynatma şansı bulduk. 6 günde 5 maç yapıyoruz o yüzden oyuncuları çok yıpratmamaya çalışıyoruz. Hedefimizi 5’te 5 yapmaktı. Yarın daha zor olacaktır çünkü İstanbulspor Beylikdüzü’nün de o maça ihtiyacı var. Şu andan itibaren o maçı düşünmeye başlayacağız.”

Sakarya BŞB – Hadi Doğan
“Bir gün aradan sonraki ilk maç olduğu için biraz konsantrasyon eksikliğimiz vardı, tam olarak istediğimiz tempoda oynayamadık ama kazandık. Galibiyet galibiyettir."

Final Gençlik – Ali Uruk
“Rakibimizi tebrik ediyoruz sahada gösterdikleri mücadeleden dolayı. Gücümüz ve hedeflerimiz belli. Maç istediğimiz gibi olmadı ama yarınki maçı iyi oynayıp turnuvayı iyi bitirmek istiyoruz.”

Final Gençlik – Berat Kazım Gümüş
“Maça kötü başladık tekrar tutunmaya çalıştık. Yine geldik bir yerde ama sonra yine düştük. Yarınki maçı kazanıp turnuvayı güzel bitirmek istiyoruz.”


Final Spor                                                                                 Sakarya Bşb.




HABERE YORUM YAZIN

DİĞER Federasyon Kupası HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250