Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

ROYAL HALI GAZİANTEP'TE TRANSFER

Beko Basketbol Ligi'nde Altan Erol'u kadrosuna katan Royal Halı Gaziantep Basketbol, Domen Lorbek ve Erden Eryüz ile nikah tazeledi.

ROYAL HALI GAZİANTEP'TE TRANSFER

Royal Halı Gaziantep Basketbol, geçen sene transfer ettiği Domen Lorbek ile iki yıllık sözleşme yenilerken tecrübeli oyun kurucu Erden Eryüz'ün de sözleşmesini uzattı.


Royal Halı Gaziantep'in kulüp başkanı Metin Uzer, yorucu bir sezonu geride bıraktıklarını, yorgunluklarının karşılığını Avrupa'da dereceye girerek aldıklarını söyledi. Avrupa'da daha başarılı sonuçlar almak istediklerini ancak üçüncülükle yetinmek zorunda kaldıklarını ifade eden Uzer, şöyle konuştu:"Avrupa'daki ilk deneyimimizde üçüncülük aldık. İlk katılımımızda elde edilen bu sonuç, yine de çok iyi diye düşünüyorum. Tecrübe kazandıkça daha iyi sonuçlar elde edeceğimize inanıyorum. Yeni sezonda daha iyi bir takım olmak istiyoruz. Geçen sene elde ettiğimiz başarıları daha üst seviyelere taşımak için zaten bunu yapmak zorundayız. Bu seneki başarılarımız tesadüf değil. Yeni sezonda da benzer başarıları yakalamak istiyoruz. Bunun için kentin tüm dinamiklerinden destek bekliyoruz."

paykasa kart satın alma ve bozdurma işlemleri


Etiketler :
HABERE YORUM YAZIN

DİĞER BASKETBOL SÜPER LİGİ HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250