Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

Rota Koleji ilk sınava hazır

Voleybola profesyonel anlamda verdiği desteği bu sezon basketbola da verme kararı alıp bu doğrultuda kurduğu takımla Erkekler Basketbol Bölgesel Ligi'ne (EBBL) katılan Rota Koleji, sezonun ilk maçına 29 Ekim Cumartesi günü çıkıyor.

Rota Koleji ilk sınava hazır
Turuncu-beyazlı ekip, Serdar Yereli Spor Salonu'nda saat 19.00'da Bornova Belediyespor ile karşı karşıya gelecek. 
 
Basketbol Şube Müdürü İlker Duru, okulda basketbola olan ilgi ve isteğin kendilerini yarışmacı takım kurarak lige katılmaya teşvik ettiğini belirterek, "Basketbola bu sezon yatırım yapma kararı alıp genç, dinamik ve iyi basketbol oynamayı hedefleyen bir ekip kurduk. Kendi altyapımızdan yetişen 2 oyuncumuzu da bu takıma dahil ettik. Rota Koleji olarak voleybol, yüzme, masa tenisi, satranç ve cimnastikte elde ettiğimiz başarılara basketbolu da eklemek istiyoruz. Ligde 9 Eylül Basketbol İhtisas, Bornova Belediyesi, Menemen Belediyesi, Wings Sport, Akhisar Belediye Gelişim ve Uşak Sportif Gelişim ile 5. Grup'ta mücadele edeceğiz. Ligdeki tüm takımlara sakatlıktan uzak, başarılı bir sezon geçirmesini diliyorum" dedi.  
 
 
Rota Koleji Basketbol Takımı'nın Başantrenörlüğünü Serhat Aksoy, yardımcılıklarını ise Burak Oğurlu, Çağdaş Kar ve Melih Demirdöğen yapıyor. Turuncu-beyazlı takımda şu sporcular yer alıyor: Çağatay Yılmaz, Onat Eroğuz, Dekan Bayraktar, Barhan Topuz, Doğukan Kaymaz, Onur Dağ, Sertan Şiyak, Batuhan Bursalı, Erkam İyigünler, Melih Demirdöğen, Enes Turan, Batuhan Can Kuran, Kıvanç Kılıçbeyli, Efe Kaygusuz, Aykut Ulaş Yurdusev, Melih Akbulut. 



HABERE YORUM YAZIN

DİĞER ERKEKLER BÖLGESEL BASKETBOL LİGİ HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250