Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

Rota Koleji, Çorlu Belediyespor'dan çekinmiyor...

EBBL Eleme Grubu’nu başarıyla aşıp Final Grubu’nda ön eleme oynamaya hak kazanan Rota Koleji, Play-Off Eleme Turu’nda Çorlu Belediyespor’un rakibi oldu.

Rota Koleji, Çorlu Belediyespor'dan çekinmiyor...
A Grubu’nu ilk 4 içinde tamamlayan Rota Koleji, B Grubu lideri Çorlu Belediyespor ile 20 Nisan Perşembe günü İzmir Karabağlar Serdar Yereli Spor Salonu’nda saat 18.00’de karşılaşacak. İki galibiyete ulaşan tarafın tur atlayacağı seride ikinci karşılaşma 23 Nisan Pazar günü Çorlu’da oynanacak. Galibiyetlerin eşitliği halinde seride tur atlayanı belirleyecek üçüncü maç yine Çorlu’da yapılacak. 
 
Rota Koleji Basketbol Şube Müdürü İlker Duru, oldukça sert bir serinin kendilerini beklediğini ancak tura yakın olan tarafın Rota Koleji olduğunu söyledi. Duru, “İlk yılımızda geldiğimiz nokta gerçekten önemli. Eleme Grubu, Final Grubu derken adımızı Play-Off’a yazdırdığımız için mutlu ve gururluyuz. Çorlu Belediyespor B Grubu’nu lider tamamlasa da rakibimizden çekinmiyoruz. Oyuncularımıza ve teknik heyetimize güvenimiz tam. Rakibimizi İzmir’de yenerek Çorlu’daki iki maçtan birini kazanıp adımızı bir üst tura yazdırmaktan başka düşüncemiz yok” dedi.

 




HABERE YORUM YAZIN

DİĞER ERKEKLER BÖLGESEL BASKETBOL LİGİ HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250