Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

Ramazan Deniz: ''Burada çocukların basketbol topundan başka tutunacak bir şeyi yok''

Türkiye Kadınlar Basketbol 2. Ligi'nde mücadele edecek olan Bağlar Belediyespor'un antrenörü Ramazan Deniz, ligde en iyi şekilde basketbol oynayarak kendilerine karşı oluşan olumsuz imajı silmek istediklerini belirtti.

Ramazan Deniz: ''Burada çocukların basketbol topundan başka tutunacak bir şeyi yok''

Ligde zor bir grupta yer aldıklarını belirten Deniz, "Bizim bu sene için pek iddiamız yok. Sporcularımız ligi görsünler, tanısınlar, gelişsenler diye buradayız. Kendi öz kaynaklarımızla, transfersiz, alt yapıdan sporcuları takımımıza monte ederek mücadele etmeye çalıştık. Kırçiçeği Bodrum Basket ve Becker 35 Albatros çok iyi. Bizim hedefimiz en güzel şekilde dostluklar kurmak, onları burada misafir etmek, bize karşı iyi fikirleri olmasını istiyoruz. Takımımızdaki oyuncuların en büyüğü 95 doğumlu, 2000 doğumlu oyuncularımız var. Biz bu lige renk kattığımızı düşünüyoruz. Basketbol her sürprize açık, kimin ne olacağı belli olmaz. Biz elimizden gelen en iyi mücadeleyi sergileyeceğiz" diyerek gruptaki iddialarını değerlendirdi.

Grupta yer alan diğer takımların Diyarbakır'a gelme konusundaki çekinceleri üzerine de konuşan Deniz, "Bizim en büyük sıkıntımız, basından, oradan buradan duydukları şeylerle hareket etmeleri. Osmaniye, Has kadirli buraya geldi. Burada basketbol oynanıyor. Burada çocukların tutunacak başka bir şeyi yok, basketbol topuna tutunmuşlar. Doğru basketbol oynatmaya çalışıyoruz. Doğru karakterli çocuklar yetiştirmeye çalışıyoruz. Biz ne desek boş. Buraya gelen takımlara bir sorsunlar, neler olmuş öğrensinler. Bugüne kadar hiçbir sorun yaşanmadı. Onların da gelmelerini istiyoruz. Gelip görsünler. Burada da basketbol aşkıyla yanıp tutuşan çocuklarımız var, onlara diğer takımlarımızı izletmek istiyoruz. Kafalarda oluşan bu yanlış imajı silmek istiyoruz" diyerek tüm takımları Diyarbakır'a davet etti.

Basketbolig/ÖZEL




HABERE YORUM YAZIN

DİĞER TÜRKİYE KADINLAR BASKETBOL 2.LİGİ HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250