Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

02-02-2020 GENEL

Rado Saatleri

Tasarımlarıyla ve kendine özgün yapısıyla saat denildiği zaman akla gelen ilk marka Rado saat modelleridir.

Rado Saatleri

Tasarımlarıyla ve kendine özgün yapısıyla saat denildiği zaman akla gelen ilk marka Rado saat modelleridir. Dayanıklılığı ön planda tutan bu saatler aynı zamanda çizilmez özelliğe de ön plana çıkmaktadır. Sürekli değişen tasarımları saatinizi sürekli özgün kalmasını sağlayacaktır.

Marka 1917 yılında kurulmuştur. İlk kurulduğu adı farklıdır; 1957 yılında ise günümüzde kullanılan ismini almıştır. 100 yılı aşkın süredir saat yapımında verilen hizmet neticesinde ortaya tecrübeyle katmerlendirilmiş ürünler çıkmaktadır.

Neden Rado Saatlerini seçmeliyim?

Şık görünümü ve rahat kullanımı sayesinde rahatınızı bozmadan güzel bir görünüm sağlayacaktır. Günlük giyim tarzınıza uygun çok çeşitli modellere sahip olması atık saate göre kıyafet seçme alışkanlığınızdan kurtulup kıyafetinize göre saat seçmenizi sağlayacaktır. Hem bay hem bayan saatleri üreten Rado saat modelleri size kaliteyi ve sağlamlığı zarafetle sunacaktır. Koleksiyoncular için çok önemli parçalar üreten marka, aldığınız saatin zaman içerisinde değer kaybetmesi yerine kalitesinin artması anlamına gelmektedir. Hem spor hem de klasik modellerde bulunan özellikleri https://www.samilsaat.com/rado- sayfasından incelediğiniz zaman bu markanın saatlerine hayran kalacaksınız.

Tanıtım




Etiketler :
HABERE YORUM YAZIN

DİĞER GENEL HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250