Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

Pınar Karşıyaka'da eksik ve sakatlar dönüyor...

Darüşşafaka Doğuş karşılaşmasında eksik kadroyla çıkan Pınar Karşıyaka'da eksik ve sakat oyuncuların dönmesi teknik ekibi sevindirdi.

Pınar Karşıyaka'da eksik ve sakatlar dönüyor...

Anneannesinin vefatı nedeniyle ülkeine giden J'Covan Brown bu hafta geri dönerek takımla idmanlara başlayacak. Sakatlığı bulunan Ponitka ve Soner Şentürk'ün de bu hafta oyanacak Galatasaray Odeabank karşılaşmasındaforma giyebileceği öğrenildi.

Egemen Güven affedildi
Pınar Karşıyaka'da Daçka maçı öncesi coach Nenad Markovic ile tartışan ve süresiz kadro dışı bırakılan Egemen Güven affedildi...Pınar Karşıyaka Basketbol Şube Yönetimi bu akşam Egemen Güven ile toplantı yaptı. Toplantı sonunda süresiz kadro dışı bırakılan Egemen Güven affedildi. Yeşil kırmızılılarda yönetimde bulunan Ateş Özerk sosyal medya hesabından "Evladımız Egemen.Bu akşam basketbol şube yönetimi olarak Egemenle bir toplantı yaptık.Takıma katkı veremediği için çok üzgün olduğunu yanlış bir davranışta bulunduğunu belirtti bizde yönetim olarak böyle olayların olabileceğini kendisine inancımızın tam olduğunu,KSK camiasının büyük bir birlik beraberlik içinde olduğumuzu,Türkiye deplasmanlı liginin bu sebepten en eski takımı olduğumuzu belirttik.Egemende en büyük hedefinin takımına katkı vermek istediğini söyledive yönetimden teknik ekipten ve takım arkadaşlsrından özür dileyeceğini belirterektoplantıya nokta koyduk.Sakat oyuncularımızdan Ponitka ve Soner iyileşti,Brown Usa dan döndü Egemenle sorun kalmadığından yarından itibaren tam kadro G.Sray maçı hazırlıklarına başlıyoruz.Cumartesi zafer bizim olacak" açıklamasında bulundu.




HABERE YORUM YAZIN

DİĞER BASKETBOL SÜPER LİGİ HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250