Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

Pınar Karşıyaka'da düşüşün nedeni araştırılacak...

Spor Toto Basketbol Ligi ve FIBA Şampiyonlar Ligi'nde oynadığı son 3 maçını kaybeden Pınar Karşıyaka'da Şube Sorumlusu Serdar Işıldar, baş antrenör Nenad Markovic'le durum değerlendirmesi yapacaklarını söyledi.

Pınar Karşıyaka'da düşüşün nedeni araştırılacak...

Boşnak çalıştırıcıyla zaten sürekli temas halinde olduklarını dile getiren Işıldar, "Lig, Türkiye Kupası ve Avrupa'da kritik virajlardayız. Bu zorlu periyotta takımımıza güveniyoruz. Son maçlardaki düşüşün nedenlerini araştırıp yerli ve yabancı oyuncuların performanslarını artırabilmek için neler yapabileceğimizi görüşeceğiz. Toplantıdan hocamızla yolların ayrılabileceği gibi farklı anlamlar çıkarmak ise yanlış. Böyle bir düşüncemiz yok" dedi.




HABERE YORUM YAZIN

Niyazidurmasoğul 14-02-2017 12:14

KSK Camiasında, çarşıda,pazarda,içki sofralarında kaf sin kaf çekerek kulübün sırtından geçinenleri,kulüp menfaatlerini değil kendi çıkarlarını düşünenleri içinden ayıklayıp,sponsoruna bağımlılığını engelleyecek tüzük değişiklerini yapmadıkça bir istikrar yakalanması mümkün değil. Sezon başında buna yakın niyetlerle göreve gelerek dik durmaya gayret eden mevcut yönetimde çaresizliklerden doğan bir düşüş var gibi görünmektedir.Her branşta A Takım ve Altyapısıyla uyumlu uzun vadeli radikal yetiştirme projelerini ve bunu uygulayacak kalifiye personel belirlemesini ivedilikle yapmalıdır. Üst seviyelerde her sene sil baştan kadrolarla istikrar beklemekle sadece sponsorun reklam ihtiyaçları ve kulübün sırtından geçinen parazitlerin işine yaramaktan öteye geçmemektedir.

DİĞER BASKETBOL SÜPER LİGİ HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250