Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

Pınar Cup’21, büyük heyecana sahne olacak

Türk basketbolunun en prestijli turnuvalarından biri olan Pınar Cup, bu sene 17 – 18 Eylül tarihlerinde Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka Spor Salonu’nda gerçekleşecek.

Pınar Cup’21, büyük heyecana sahne olacak

Gelenekselleşen Pınar Cup ile sezon açılışını da yapan Pınar Karşıyaka Basketbol Takımı 2 yılın ardından taraftarıyla tekrar buluşmanın heyecanını yaşıyor.

Türkiye’nin köklü basketbol takımlarından Pınar Karşıyaka’nın ev sahipliğinde gerçekleşecek turnuvaya ING Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Beşiktaş Icrypex ile Büyükçekmece Basketbol ve Bosna Hersek’ten Igokea BK takımları katılacak. Turnuvada ilk gün saat 16.00’da Beşiktaş Icrypex, – Igokea BK maçı, saat 18.30’da Pınar Karşıyaka – Büyükçekmece Basketbol maçı oynanacak. Turnuvanın ikinci günü ise üçüncülük ve final maçları oynanacak. 

Türkiye Basketbol Federasyonu’nun yeni protokolüne göre Pınar Cup’21, yüzde 50 seyirci kapasitesiyle gerçekleşecek. Turnuvayı çift aşı kartı olanlar izleyebilecek. Turnuva boyunca maçlar Pınar Karşıyaka resmi YouTube kanalından da canlı olarak yayınlanacak.




Etiketler :
HABERE YORUM YAZIN

DİĞER BASKETBOL SÜPER LİGİ HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250