Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

09-02-2017 GENEL

Petar Naumoski’nin forması Abdi İpekçi Spor Salonu’nda...

Anadolu Efes Spor Kulübü, unutulmaz isimlerini onurlandırdığı “Forma Emekliliği” uygulaması kapsamında EA7 Emporio Armani Milan karşılaşmasında Petar Naumoski’yi ağırladı.

Petar Naumoski’nin forması Abdi İpekçi Spor Salonu’nda...

Petar Naumoski için özel olarak üretilen forma, Anadolu Efes partnerlerinden AND Gayrimenkul’ün ev sahipliğindeki karşılaşmanın devre arasında Abdi İpekçi Spor Salonu’ndaki yerini aldı.


Petar Naumoski "Şu an inanılmaz duygular içerisindeyim. Anadolu Efes forması giydiğim dönemde biz hep bir aile gibi yaşadık. Zaten başarılar da bu şekilde geldi. Sadece benim değil, başta Başkanımız Tuncay Özilhan olmak üzere değerli yöneticilerimiz, antrenörümüz Aydın Örs, teknik kadromuz, tüm takım arkadaşlarım ve tabii ki siz basketbolseverlerin desteğiyle bu başarıları elde ettik. Ben de bu sayede bugün sizlerin karşısına çıktım. Bu sebeple saydığım tüm bu isimlere ve sizlere bir kez daha teşekkür ederim. Umarım bu maçtan galip ayrılarak bu mutluluğu da beraber yaşarız” diye duygularını dile getirdi.


Anadolu Efes Spor Kulübü’nde 1992 yılından itibaren 6 sezon forma giyen ve bu süre içerisinde Koraç Kupası dahil tam 12 kupa kazanan Petar Naumoski için özel üretilen forma, Abdi İpekçi Spor Salonu’nun tavanına asılırken, aynı zamanda kendisi için Anadolu Efes Spor Kulübü Müzesi Onur Köşesi’nde özel bir bölüm de oluşturuldu.




HABERE YORUM YAZIN

DİĞER GENEL HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250