Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

Pertevniyal, Bakırköy Basket oldu...

Türkiye Basketbol Ligi'nde mücadele eden Pertevniyal Spor Kulübü bundan sonra yoluna Bakırköy Basket olarak devam edecek. Kulüpten yapılan açıklama şöyle:

Pertevniyal, Bakırköy Basket oldu...

"Basketbol Kamuoyuna;
 
Türk basketboluna ve gençlerine katkı sağlamak amacıyla yeni bir yolculuğa başlamaya hazırız. Takımımızı daha önce basketbolda profesyonel olarak kulüpleşmemiş. İstanbul’un en köklü ve gelişmiş ilçelerinin başında gelen ve basketbolumuzu da saygın bir yer edineceğine inandığımız Bakırköy ilçesi ve halkıyla buluşturmaya karar verdik.
 
Bireysel gayretler ve geçici çözümler yerine oluşturulacak kurumsal yapılar neticesinde sponsorluk çalışmaları, ürün ve bilet satışı, altyapı maliyetlerinden elde edilecek gelirlerin yardımlarıyla kulüplere sürdürülebilir bir kimliğe kavuşturulmasının başta Türk Spor olmak üzere Spor kulüplerindeki oyuncu ve profesyoneller için çok büyük önem taşıdığının bilincindeyiz.
 
Bu amaçla Pertevniyal gençlik ve Spor kulübü, 2017 2018 sezonu ile birlikte aidiyet duygusunu yaşayabileceği, seyirci ve sponsorluk konularında katkı sağlayacağını inandığımız şekilde Bakırköy Basket olarak Türkiye basketbol Ligi’ne katılacaktır.
 
Geçtiğimiz yıl başlayan, aynı aşk ve heyecan ile devam ettireceğimiz “Türk basketbolcusına katkı için Türk basketbolcu sonra yatırım” anlayışımız doğrultusunda başta Bakırköy olmak üzere İstanbul’da ülkemize modern standartlarda yönetilen, kendi gelirini yaratabilen ve Türk basketboluna değer katan bir kulüp armağan etmeyi hedefliyoruz.
 
Geçtiğimiz sezon kişisel  gayretleriyle tüm zorluklara rağmen kulübü ayakta tutan Ali yılma ÇANTAY’a teşekkürü bir borç biliyor, BAKIRKÖY BASKET’in Türk sporuna ve sporseverlere hayırlı olmasını diliyoruz.
 
BAKIRKÖY BASKET YÖNETİM KURULU"




HABERE YORUM YAZIN

DİĞER TÜRKİYE BASKETBOL LİGİ HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250