Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

PAOK maçında Pınar Karşıyaka ile KafKaflamaya hazır mısın?

Türk basketbol tarihinin en köklü işbirliklerinden birine imza atan Pınar, 14 Mart 2018 Çarşamba günü saat 20.00’de Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka Spor Salonu'nda oynanacak PAOK maçında Karşıyaka taraftarını yeşiliyle kırmızısıyla hep birlikte “KafKafla”maya davet ediyor.

PAOK maçında Pınar Karşıyaka ile KafKaflamaya hazır mısın?

Çocukların ve gençlerin spor yapmasını teşvik etmek ve sağlıklı bir nesil yetiştirmek için yola çıkan Pınar, Karşıyaka basketbol şubesine  olan desteğini 20 yıldır sürdürüyor. 1998 yılında başlayan sponsorluk anlaşmasının 20. yılında FIBA Şampiyonlar Ligi mücadelesine başarılı bir grafikle devam eden Pınar Karşıyaka için hazırlanan “Kafkafla” kampanyası, 14 Mart Çarşamba günü oynanacak PAOK maçında taraftarla birlikte coşkuyla tanıtılacak. Müsabakaya özel olarak hazırlanan Pınar, taraftarlara dağıtılacak özel hediyeler, ürün tadımları, reklam filmi gösterimi  ile salonda büyük bir coşku yaratacak.

Hep birlikte KafKafla!

20. yıla özel hazırlanan kampanya için hazırlanan reklam filminde Pınar Karşıyaka’nın ünlü basketbol  oyuncuları ve gerçek taraftarlar yer alıyor. Karşıyaka’nın akıllara kazınan geleneksel Kaf Sin Kaf sloganından yola çıkan kampanyada coşku ve birliktelik duygusu öne çıkıyor. 5PCA imzası taşıyan film, Pınar Karşıyaka taraftarını yeşiliyle kırmızısıyla hep birlikte “KafKafla”maya çağırıyor.




Etiketler :
HABERE YORUM YAZIN

DİĞER BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250