Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

07-07-2014 KADINLAR EUROCUP

ORDUSPOR KURADAN MEMNUN

Orduspor Kulübü Basketbol Şube Sorumlusu Akın Çiçek, Kadınlar EuroCup'ta C Grubu'nda mücadele edeceklerini belirterek, "Hedefimiz, ilk kez katıldığımız bu önemli organizasyonda bir üst tura çıkmayı başarmak" dedi.

ORDUSPOR KURADAN MEMNUN

Çiçek, yaptığı açıklamada, "EuroCup'ta C Grubu'nda mücadele edeceğiz. Çekilen kura sonucunda grubumuzda Litvanya temsilcisi Fortuna Klaipeda, Rusya temsilcisi Spartak MR Vidnoje ve ülkemizden Mersin Büyükşehir Belediyespor takımları yer aldı. Genel anlamda şanslı bir kura çektiğimizi düşünüyorum" diye konuştu.

Rakiplerini değerlendiren Çiçek, "Rusya temsilcisi Spartak MR Vidnoje çok önemli bir takım. Geçen sezon yine bu kupada mücadele etmiş ve önemli maçlar kazanmış. Bütçesi ülkemizdeki Galatasaray ve Fenerbahçe gibi takımlara eş değer. Mersin Büyükşehir Belediyespor, ülkemizden tanıdığımız bir ekip. Litvanya temsilcisi Fortuna Klaipeda hakkında ise açıkçası pek bilgiye sahip değiliz" ifadesini kullandı.

Ordulular olarak 35 yıl aradan sonra ilk kez profesyonel anlamda bir spor dalında Avrupa'da mücadele edecek olmanın heyecanını yaşadıklarını belirten Çiçek, izleyenlere iyi basketbol izlettirmek arzusunda olduklarını ifade ederek, "Hedefimiz, ilk kez katıldığımız bu önemli organizasyonda bir üst tura çıkmayı başarmak. Onun dışında çok büyük bir iddiamız yok. Taraftarlarımız bizlere gereken desteği verdiği takdirde bunu başaracak güce sahibiz. İyi basketbol oynayarak maçlarımızı kazanmak istiyoruz" şeklinde konuştu. 




HABERE YORUM YAZIN

DİĞER KADINLAR EUROCUP HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250