Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

Ömer Petorak : ''Şampiyonluğun adayıyız''

Türkiye Kadınlar Basketbol 2. Ligi'nin en iddialı ekiplerinden birisi olan Kırçiçeği Bodrum Basket'in tecrübeli başantrenörü Ömer Petorak, ligdeki gruplarına dair değerlendirmelerde bulundu.

Ömer Petorak : ''Şampiyonluğun adayıyız''

Grup aşamasında takımına güvendiğini belirten Petorak, "Ligdeki 3 takım, Ekiz Yumurta Foça, Becker 35 Albatros ve biz şampiyonluğun en önemli 3 adayıyız. Bu sebeple grupta Becker’le eşleşmek bizim için bir şeyi değiştirmedi. Final grubunda zaten hepsiyle oynayacağımız için grupta oynamak birbirimizi tanımak açısından avantaj bile diyebilirim. Buradaki en büyük sıkıntı düzensiz bir lig olması. Grup maçları çok dengesizdi. Şimdi maçları hızlandırmak için Çarşamba günü 2 maç oynanacak. Son maç 30 Nisan veya 1 mayıs ve 3 gün sonra maç oynayacağız. Dinlenmek için hiç zaman yok. Gruplardan daha çok bu durumun sıkıntı olduğunu düşünüyorum” diyerek ligdeki organizasyon sıkıntısına dikkat çekti.

Bağlar'a gideceğiz

Gruptaki takımlardan bir diğeri olan Bağlar Belediye'yle oynamak için Diyarbakır deplasmanına gidip gitmeyeceklerinin kendisine sorulması üzerine bu konuya da açıklık getiren Petorak, "Gitmediğimiz dönemlerde işler çok sıkıntılıydı. Maçın oynanmasından 1 hafta önce yolcu uçağına ateş açılmıştı. Şu anda işler durulmuş vaziyette, biz de gideceğiz. Bizim amacımız bu ligde olan herkesin bir şekilde oynaması. Oradaki sporcuların, yöneticilerin zaten bir suçu yok. Nasıl herkes gidecekse biz de gideceğiz. İşlerin sıkıntılı olduğu dönemde ortada oynamak istemiştik fakat Federasyon o zaman isteğimizi onaylanmamıştı. Bu sefer gidip oynayacağız" diyerek, Diyarbakır'a gitmeme gibi bir tasarrufları olmayacağını belirtti.

Salahattin Oytun İdel/Basketbolig ÖZEL HABER




HABERE YORUM YAZIN

DİĞER TÜRKİYE KADINLAR BASKETBOL 2.LİGİ HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250