Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

Ömer Onan, TBL kulüplerine başarılar diledi

Astra Group Sakarya BŞB Basketbol, Nesine.com Eskişehir Basket, Petkim Spor, Bursaspor Durmazlar, Afyon Belediye, Acıbadem Üniversitesi, İstanbulspor Beylikdüzü ve Türk Telekom’un yer alacağı play-off’larda mücadele edecek takımlarımıza başarılar dileyen Türkiye Basketbol Federasyonu CEO’su Ömer Onan, mesajında şu ifadelere yer verdi:

Ömer Onan, TBL kulüplerine başarılar diledi

"Türkiye Basketbol Ligi’nin play-off heyecanı birbirinden güzel eşleşmelerle başlıyor. Buradaki 8 takımımız, 2017-2018 sezonunda Spor Toto Basketbol Ligi’nde yer alabilmek için kıyasıya bir şekilde mücadele verecek.

Türkiye Basketbol Federasyonu olarak; play-off’larda mücadele edecek tüm takımlarımıza başarılar diliyoruz. Birbirinden çekişmeli maçlara sahne olacağına inandığımız play-off karşılaşmalarının tamamını yakından takip etmeyi planlıyoruz. Programlarımızın izin verdiği şekilde; hem Başkanımız hem Yönetim Kurulu Üyelerimiz hem de biz profesyonellerin de maçlarda olmasını hedefliyoruz.

Ayrıca Türkiye Basketbol Ligi Play-Off Final Grubu karşılaşmalarının televizyondan yayınlanması için de girişimlerimiz devam ediyor. Bu konuyla ilgili güzel haberleri en kısa sürede kamuoyuyla paylaşacağımızı umuyoruz.

Türkiye Basketbol Ligi’nin play-off heyecanının yaşanacağı bu süreçte tüm takımlarımıza başarılar dilerken, basketbolseverleri de taraftarı oldukları takımları destekleyerek bu basketbol şölenine ortak olmaya davet ediyoruz."




HABERE YORUM YAZIN

DİĞER TÜRKİYE BASKETBOL LİGİ HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250