Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

Olcay Çakır Turgut: Yeni oluşum halen devam ediyor

A Milli Kadın Takımı'nın oyun kurucusu Olcay Çakır Turgut, TBF'ye açıklamalarda bulundu.

Olcay Çakır Turgut: Yeni oluşum halen devam ediyor

A Milli Kadın Takımımızın başarılı oyuncularından Olcay Çakır Turgut, İspanya’nın ev sahipliğinde düzenlenecek Dünya Şampiyonası’nda özellikle ilk grupta oynayacakları her karşılaşmanın çok önemli olduğunu söyledi.


Slovenya’nın Kranjska Gora şehrinde gerçekleştirilen hazırlık kampında iyi çalıştıklarını belirten Olcay, “Bizler için zorlu bir dönem oluyor. Rakım olarak çok yüksek bir bölgede olmamız, fiziksel özelliklerimizin de gelişmesini sağlıyor. Ayrıca antrenmanlarımız da çok tempolu geçiyor. Bunların dışında takım içerisinde de bir bütünlük yakalamaya çalışıyoruz. Yeni oluşum halen devam ediyor. Zorlandığımız çok fazla konu olsa da hepsinin üzerine fazlasıyla duruyoruz.” dedi.


Dünya Şampiyonası’nda karşılaşacakları Avustralya, Arjantin ve Nijerya’nın zorlu ekipler olduğunu kaydeden Olcay Çakır Turgut, “Organizasyonda güçlü rakiplerle karşılaşacağız. Avustralya, dünya sıralamasında zirveye oynayan bir ülke. Arjantin de ciddiye alınması gereken bir takım. Onlarla daha önce de karşılaşmıştık. Nijerya karşılaşmasının da ciddi olduğunu düşünüyorum. Çünkü grupta oynayacağımız her maç bizim için çok önemli ve değerli. Bizi yukarıya taşıması gereken maçlar oynayacağız. Bu nedenle kaybetme lüksümüz yok.” açıklamasında bulundu.


A Milli Kadın Takımımıza her zaman her şekilde destek veren halkımızın ciddi anlamda itici güç olduğunu da belirten başarılı oyuncu, sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Potanın perileri olarak kendimizi her zaman çok farklı hissediyoruz. Herkesin bize destek olması, sadece ülkemizde değil, yurt dışında da birçok Türk’ün gelip bayrağımızı sallaması ve İstiklal Marşı’mızı okuyarak bizlerle tek ses olması, bizim için çok büyük bir değer. Halkımız bizlere her zaman çok büyük destek oluyor. Bu nedenle herkese çok teşekkür ediyorum.”




Etiketler :
HABERE YORUM YAZIN

DİĞER KADIN A MİLLİ TAKIM HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250