Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

Oğuz Savaş: Hiç maç seçmeyeceğiz

A Milli Takımın başarılı oyuncusu Oğuz Savaş, 2014 FIBA Dünya Kupası’na hazırlanan Ay Yıldızlılarımızın Çeşme kampını değerlendirdi.

Oğuz Savaş: Hiç maç seçmeyeceğiz

Çeşme’de hem tatil hem de antrenman yapma fırsatı yakaladıklarını söyleyen Oğuz Savaş, “Bormio kampında yoğun bir dönem geçireceğiz. Bu kamp İtalya’ya hazırlık şeklinde olacak. Orada direkt sert antrenmanlara başlamaktansa şimdi yavaş tempoda hazırlandık” dedi.

Ergin Ataman ile çalışmanın kendileri için güzel olacağına inandığını belirten tecrübeli oyuncu, “Kendisiyle Ülker’de birlikte çalışmıştım ve o dönemden kendisini biliyorum. Ergin Ataman çok iyi bir antrenör. Onu anlatmaya gerek yok. Buradaki antrenmanlarda da ağır çalışmalar yapmadık. Belli bir tempoda antrenmanlar yaparak kendimizi hazırladık. Ergin Ataman’ın göreve gelmesi takımımıza faydalı olacaktır. Ben kendisiyle iyi işler yapacağımızı düşünüyorum” diye konuştu.

2014 FIBA Dünya Kupası’nda rakiplerden çok kendi performanslarının önemli olduğunu kaydeden Oğuz, “Rakiplerimiz aslında çok da söyleyebileceğimiz bir şey yok. Finlandiya geçen yıl bizi grup maçında mağlup etmişti. Aslında rakipler hakkında pek de bir şey söylemek istemiyorum. Çünkü her maçı ciddiyetle çıkıp oynayacağız. Hiç maç seçmeden maçlara çıkacağız. Geçen sene bu durumu Avrupa Şampiyonasında yaşadık. Sonuçta karşımıza kim gelirse elimizden geleni yapacağız” açıklamasında bulundu.

2010 yılında ülkemizde düzenlenen FIBA Dünya Şampiyonası’nda taraftarların desteğiyle büyük bir başarı yakaladıklarını söyleyen milli oyuncu Oğuz Savaş, sözlerini şu şekilde noktaladı: “Taraftarlarımızdan bizi desteklemesini istiyoruz. Belki 2010 FIBA Dünya Şampiyonası’ndan sonra büyük bir başarı elde edemedik. Ama bu yıl bir değişim var. İnşallah bu değişim meyvesini verir ve başarılı olabilir. Sonuçta biz bu takımın ne kadar oyuncusuysak o kadar da taraftarıyız. Burada ne kadar başarılı olursak o kadar da mutlu oluruz”


Kaynak: tbf

HABERE YORUM YAZIN

DİĞER ERKEK A MİLLİ TAKIM HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250