Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

Obradovic: Tekrar buraya dönmeye çalışacağız

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi Play-Off Final serisinde 3-2 geriye düşen Fenerbahçe Beko'da Baş Antrenör Zeljko Obradovic mücadeleyi değerlendirdi.

Obradovic: Tekrar buraya dönmeye çalışacağız

Obradovic “Üçüncü çeyrek, Efes’in kazandığı ve kararlı oynadığı çeyrekti. Bizden daha iyi oynadılar. Onları tebrik ediyorum. Her maçtan sonraki gibi bir sonraki maça hazırlanmamız gerekiyor. Bir sonraki maç da kendi evimizde. Biliyoruz ki ondan sonra da burada bir daha oynama fırsatımız olacak. Taraftarlara da destekleri için teşekkür ediyorum.” dedi.

 

Obradovic şöyle devam etti “Belki daha iyi teknik ekibi, olanakları ve kadrosu vardır. Ahmet’in acısından olabilir, Gigi Datome’nin şu an hastanede olmasıyla alakası olabilir. İki aydır uzunlarımız yok. Bundan olabilir. Kim bilir? Elimizden gelen her şeyi yapmaya çalışacağız. Kendi evimizde bir maçımız daha var. Önemli bir maç olacak. Onu kazanıp tekrar buraya dönmeye çalışacağız.” 


Bir basın mensubunun ‘Erick Green’in altıncı maçta oynama ihtimali var mı?’ sorusuna Zeljko Obradovic şöyle yanıt verdi: “Şu anda Gigi’nin dönmesi bile çok büyük bir mucize. Darüşşafaka maçından beri oynamıyor. Final Four’da yoktu. Play-off serisinin birçok maçında da yoktu. Beşe beş sadece iki tane idman yapıp oynamaya başladı. Bu normal mi sizce? Ben aslında bunları konuşmak istemiyorum. Çünkü bahane üretiyormuşum gibi oluyor ama bunlar da bilgiler. Erick de aynı şekilde. Çok fazla idman yapmaya vakti yok. İdmansız oynayabilse herkes oynar. Yarın duruma bakacağız. Ona göre karar vereceğiz. Belki oynayabilir.”

 

Final serisinin kolay bir seri olmadığını belirten Obradovic, “İyi bir rakibe karşı oynuyoruz. Oyuncularım sahaya her şeyini sahaya veriyorlar. Bütün performanslarını ortaya koyuyorlar. Ahmet çok kötü hissetmesine rağmen oynamak istedi. Takımına destek olmak istedi. Melli’ye gelince son iki aydır hiç dinlenmeden değişik pozisyonlarda oynuyor. Kalinic de aynı şekilde. Bu durum beni gerçekten gururlandırıyor. Benim için özel bir sezon. Zorluklar içerisinde sonuna kadar savaşan bir takıma sahibiz. Sonuç ne olursa olsun savaşmaya da devam edecekler. Benim en gurur duyduğum nokta bu. Taraftarımızın da bunun farkında olduğunu biliyorum. Çarşamba günü Ataşehir’e gelerek bize destek olacaklarından eminim.” ifadelerini kullandı.




Etiketler :
HABERE YORUM YAZIN

DİĞER BASKETBOL SÜPER LİGİ HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250