Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

31-01-2020 THY EUROLEAGUE

Obradovic: Sonuna kadar savaştık ve kazandık

THY Euroleague'de Alba Berlin'i deplasmanda mağlup eden Fenerbahçe Beko'da Başantrenör Zeljko Obradovic mücadeleyi değerlendirdi.

Obradovic: Sonuna kadar savaştık ve kazandık

Obradovic, “İlk yarı çok zordu çünkü Alba Berlin bizim yapmak istediğimiz her şeyi anladı ve özellikle de savunma açısından cezalandırdılar. Çok kolay top kayıpları yaptık. 14 tane top kaybı ve 2 tane hücum faulü, bu inanılmaz bir sayı EuroLeage için. Devre arasında 8 sayının çok önemli bir fark olmadığını konuştuk. Maçı değiştirmemiz gerektiğini ve özellikle savunmayı daha iyi yapmamız gerektiğini ve sakin oynamamızın önemli olduğunu konuştuk, öyle de oldu. Sonuna kadar savaştık, mücadele ettik ve kazandık; özellikle de böyle bir seyircinin önünde. Gittiğimiz her yerde mutlaka seyircimiz oluyor ama bugün buradaki seyirci inanılmazdı, bizim için çok özeldi. Desteklerinden dolayı çok teşekkür ederim. Oyuncularımı da tebrik etmek istiyorum. Umarım bugünkü galibiyet 10 dakika değil 40 dakika boyunca oynamamız gerektiğini gösterir onlara” dedi.


Leo Westermann’ın performansını da değerlendiren Zeljko Obrdaovic, “Kesinlikle Leo’nun yaptığı katkılar çok önemliydi. Benchten gelen 5 özellikle önemli noktalarda –savunma ve hücum açısından- çok iyi şeyler yaptı. Ama Leo’nun attığı ikilikler ve üçlükler özellikle de üç kere üst üste aynı pozisyonu denedikten sonra bizim için çok faydalı oldu. Jan Vesely, çok uzun bir aranın ardından 33 dakika oynadı. Önümüzde iki önemli maç var ve bütün oyuncular bunun bilincinde olup desteklemeleri gerektiğini bilmeliler.” şeklinde konuştu.




Etiketler :
HABERE YORUM YAZIN

DİĞER THY EUROLEAGUE HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250