Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

22-02-2018 THY EUROLEAGUE

Obradovic: Ne kadar zor olacağının farkındayız

THY Euroleague'de AX Armani Exchange Olimpia Milan'ı yenen Fenerbahçe Doğuş'ta coach Zeljko Obradovic mücadeleyi değerlendirdi.

Obradovic: Ne kadar zor olacağının farkındayız

Obradovic, “Her maç gibi önemli bir karşılaşmaydı. Agresiflik olarak birçok dakikadan çok memnunum. Bu şekilde devam etmemiz gerekiyor. Bazı maçlarda pozitif durumlar var ama olumsuzluklarda oluyor. Bugünkü olumsuzlukta açık sahada oynadığımız anlarda doğru kararlar vermedik. Ama güzel olan koşmaya çalıştık. Ve oynamamız gereken şekil bu.  Oyuncularımı çok iyi maç için tebrik ediyorum. Çok önemli bir galibiyetti. Biraz farklı bir takım ve kesinlikle nasıl oynamaları gerektiğini biliyorlar. Taraftarlara da güzel destekleri için teşekkür ediyorum.

Milli takıma gitmeleri TBF ile ortak anlaşma sonucunda gerçekleşti. Ben Fenerbahçe Doğuş’un antrenörüyüm. Oyuncular için zor bir durum.  Onların karar vermesi gerekiyor. Benim işimde duruma göre takımı hazırlamak.  Luigi dün idmanda acı hissetti, bugün oynamadı. Marko evine gittiğinde rahatsızlık yaşadı. Sağlık ekibiyle görüştükten sonra iğneyle oynadı. Marko’ya teşekkür etmek istiyorum, aynı şekilde Datome’ye de. Riske girmek istemiyoruz. Gigi’nin nasıl hissettiğine bakacağız. Sağlığı en önemli şey.

Zor olacağından farkındayız. Mart’ta 11 maçımız var. Hep adım adım ilerliyoruz. Hep önümüzdeki maça bakıyoruz. Ne kadar zor olacağının farkındayız. Her türlü duruma hazır olmalıyız. Herkes sağlıklı olunca ya da oyuncuların hepsi bir arada olunca daha kolay oluyor. Bu her zaman böyle olacak” dedi.




Etiketler :
HABERE YORUM YAZIN

DİĞER THY EUROLEAGUE HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250