Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

29-09-2016 THY EUROLEAGUE

Obradovic: Kadromuzu yeterli buluyorum

Fenerbahçe, Euroleague ve Basketbol Süper Ligi tarafından düzenlenen Medya Günü etkinliğine katıldı. Etkinlikte sarı lacivertlilerin baş antrenörü Zeljko Obradovic açıklamalarda bulundu.

Obradovic: Kadromuzu yeterli buluyorum

THY Avrupa Ligi'nin değişen formatı hakkında görüşlerini aktaran deneyimli başantrenör, "Taraftarlar için çok iyi olacak çünkü bütün takımları izleyecekler. Yeni sezondaki hedeflerimiz, iyi basketbol oynamak ve taraftarımızı memnun etmek. Haftada iki gün Avrupa Ligi maçı oynayacağız. Oyuncular açısından çok zor bir sezon olacak ama bunun üzerinde çalışıyoruz. Hepimiz için yeni tecrübe olacak. Yaşadıkça göreceğiz." ifadelerini kullandı.

Takım kadrosunu yeterli bulduğunu belirten Obradovic, "Geçen seneki takım kadrosunu korumak bizim için çok önemliydi. Amerikan Basketbol Ligi'nden (NBA) teklif alan birçok oyuncu vardı. Hepsi bizimle kalmak istedi. Bu da bizi çok sevindirdi." diye konuştu.Zeljko Obradovic, THY Avrupa Ligi Dörtlü Finali'nin bu sezon İstanbul'da düzenlenecek olmasıyla ilgili şunları kaydetti: "Sonuçta nerede olursa olsun, biz her yerde motive oluyoruz. Bizim için fark etmiyor. Hedeflerimiz aynı. Taraftarın desteği bizim için çok özel. Birçok başarı onlar sayesinde oluyor. Umarım aynı şekilde bize desteklerini sürdürürler ve takım da başarılı olmaya devam eder."

Sırp çalıştırıcı, kombine kart satışlarından memnun olduğunu vurgulayarak, "İlk geldiğim günden beri en büyük hedefim, bu salonu dolu görmekti. O yüzden kombine kart satışlarından son derece memnunum. Özellikle genç taraftarlarımız bu durumdan yararlanabiliyor. Bizim için çok güzel bir şey." diyerek sözlerini tamamladı.




HABERE YORUM YAZIN

DİĞER THY EUROLEAGUE HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250