Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

Obradovic: Hayalim bir sonraki maçta Ali Koç ile Aziz Yıldırım’ı bir arada görebilmek

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi Play-off final serisinde 1-0 öne geçen Fenerbahçe Doğuş'ta coach Zeljko Obradovic mücadeleyi değerlendirdi.

Obradovic: Hayalim bir sonraki maçta Ali Koç ile Aziz Yıldırım’ı bir arada görebilmek

Obradovic'in değerlendirmesi şöyle:

"Play-off final serisindeyiz. Elbette iyi basketbol oynayıp kazanmak önemliydi. Karşılaşmayla ilgili çok fazla konuşmanın gerekli olmadığını düşünüyorum. Çok iyi oynadık ve maçın başında çok agresiftik. 40 dakika boyunca da bunu korumayı başardık. Şimdi bu maçı unutmamız gerekiyor çünkü Play-off serilerinde beş ya da on farkla kazanmak önemli değildir. Önemli olan 1-0 olmasıdır ve bu farkın gerçekçi bir fark olmadığını anlamamız gerekiyor. Tofaş çok daha iyi bir takım. Kaliteleri var ve ikinci maçı çok daha iyi oynayacaklardır. Şimdi sayfayı çevirmeli ve 48 saat sonra oynayacağımız maça hazırlanmamız lazım. Oyuncularımı performanslarından dolayı tebrik ederim. Elbette taraftarlarımıza da bu akşam verdikleri destekten dolayı teşekkür ederim. Bugüne kadarki en iyi atmosferlerden biri vardı. Karşılaşmanın başından sonuna dek destek verdiler. Yarı finaldeki Banvit maçından sonraki basın toplantısında bahsetmek istediğim buydu. Bu akşam salonda olup takıma destek veren tüm taraftarlarımıza teşekkürler. Takımın buna gerçekten ihtiyacı var.

Herkesin bildiği gibi artık yeni bir başkanımız var. Ama Sayın Aziz Yıldırım hakkında bir şeyler söylemek istiyorum. Kendisine ve tüm yönetim kuruluna, bana beş sene boyunca verdiği harika destek için teşekkür ederim. Bizimle birlikte çalışan Ozan Balaban’a da teşekkür ederim. Umarım Sayın Aziz Yıldırım’a kendimi direkt olarak anlatma ve teşekkür etme şansı da bulurum. Kulübe 20 yıl boyunca hizmet etmiş olması harika bir şey ve eminim tüm Fenerbahçeliler onun bu kulüp için ne kadar iyi şeyler yaptığının farkındadır. Herkesin hayalleri vardır. Benim hayalim de bir sonraki maçta salonumuzda, yeni Başkanımız Sayın Ali Koç ile Sayın Aziz Yıldırım’ı bir arada görebilmek. Bu Fenerbahçe ve herkes için en iyisi olacaktır. Benim de hayalim budur. Ve elbette yeni Başkanımız Sayın Ali Koç’a da tüm iyi dileklerimi gönderiyorum."




Etiketler :
HABERE YORUM YAZIN

DİĞER BASKETBOL SÜPER LİGİ HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250