Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

03-02-2017 THY EUROLEAGUE

Obradovic: Gelecekten çok umutluyum

THY Euroleague'de CSKA Moskova'yı mağlup eden Fenerbahçe'de coach Zeljko Obradovic gelecekten çok umutlu olduğunu söyledi.

Obradovic: Gelecekten çok umutluyum

Obradovic “Taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Müthiş bir atmosfer yarattılar ve takımı çok iyi desteklediler. Bizim için çok önemli bir maçtı, lider olan bir takıma karşı oynadık. Zor olacağını baştan biliyorduk. İlk yarıda son iki dakika hariç iyi oynamadık. Sonuç 36-32’ydi. Bu kadar tecrübeli oyuncuların olduğu bir takıma karşı daha fazla reaksiyon göstermeniz gerekiyor. Biz hücum açısından çok yavaş oynadık, tembeldik, onlar da çok kolay sayılar buldular. Üçüncü çeyrekte maçı değiştirdik. Çok güzel savunma yaptık ve hücumda da iyiydik. Ama olmamız gereken seviyede olacak kadar iyi değildik. Yavaş oynadığımız için kararları da yavaş aldık, topu da yavaş çevirdik. Bu da maç içinde değiştirmemiz gereken bir konu. Herkesin sağlıklı devam etmesini diliyorum. Son dönemde yaptığımız antrenmanlar gibi iyi olursa her şey gelecek için çok umutluyum. CSKA Moskova sonuna kadar mücadele eden bir takım. Özellikle taktiksel konularda hiç vazgeçmediler. Çok mutluyum sonuçtan dolayı. Oyuncularımız tebrik ediyorum bu galibiyet için ve taraftarlarımıza destekleri için teşekkür ediyorum” dedi.


Obradovic, “Anthony çok iyi çalıştı. Antrenmanlarda çok iyiydi ve ilk beş çıkmayı hak etti. Hem rakibe göre hem de antrenmanlardaki performanslara göre karar veriyoruz. Çok iyi bir oyuncu. Biraz daha zamana ihtiyacı var. Avrupa basketbolunu biraz daha iyi anlaması lazım. Mesela Vesely 12 dakika oynadı ve müthiş bir katkı verdi. Benim görmek istediğim de bu; Ne kadar süre alırsanız alın, o sürede  takıma yardımcı olmanız. Bu, takım ruhudur. Bu şekilde de devam edeceğiz. Önümüzde Euroleague’de 9 maç daha var ve hepsi çok önemli. Aralarda kolay olmayan Türkiye Ligi maçları var, Türkiye Kupası var” diye konuştu.




HABERE YORUM YAZIN

DİĞER THY EUROLEAGUE HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250