Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

16-05-2019 THY EUROLEAGUE

Obradovic: 29. ve 30. galibiyetlere ihtiyacımız var

THY Euroleague Final-Four toplantısında Fenerbahçe Beko Baş Antrenörü Zeljko Obradovic "29.ve 30. galibiyetlere ihtiyaçlarının olduğunu söyledi.

Obradovic: 29. ve 30. galibiyetlere ihtiyacımız var

Obradovic "28 galibiyetle buraya geldik. 29 ve 30. galibiyetlere ihtiyacımız var. Takımıma güveniyorum. Anadolu Efes ikili oyunları çok iyi oynuyor. Biz de Dörtlü Final seviyesinde savunma yapacağız. İkili oyunu çok iyi oynayan 5-6 oyuncuları var. Önce yarı final oynayacağız. Muhteşem bir takıma karşı. Yarınki maçtan sonrasını düşüneceğiz" dedi.
 
Obradovic, sakatlıkları bulunan oyuncularımız Jan Vesely ve Nikola Kalinic'le ilgili de "Sakat oyuncularla ilgili kafanızdan ne geçiyor" sorusunu şöyle yanıtladı: "Kafamdan neler mi geçiyor? O konuya bir girersem, epey zamana ihtiyacımız olur. 2 oyuncum kesinlikle yok, Datome ve Lauvergne. Kalinic ve Vesely, takımla antrenmanlara başladı ama bu daha da büyük tehlike olabilir. Sadece bir iki antrenmanla nasıl bir performans sergileyeceklerini bilemiyoruz ama ikisi de katkı vermek istiyor.”


Kostas Sloukas ise, en iyi şekilde yarı final maçına hazırlandıklarını anlatarak, “Bu sezon Anadolu Efes'le 6 defa oynadık. Tabii ki iki takım birbirini çok iyi tanıyor. Nasıl tedbirler alacağımızı da biliyoruz. Şunun sözünü verebilirim, 40 dakika boyunca müthiş bir mücadele vereceğiz. İlk defa Dörtlü Final'e kalacakmış gibi mücadele edeceğiz." diye konuştu.




Etiketler :
HABERE YORUM YAZIN

DİĞER THY EUROLEAGUE HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250