Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

Mustafa Secerlioğlu:''Her maç üzerine koyarak gidiyoruz''

Becker Bursa Zeytin Gençlik’i Konuk Edecek Becker 35 Albatros, TKB2L D Grubu 7. Hafta mücadelesinde Cuma günü, saat 13:00’da Bursa Zeytin Gençlik takımını konuk edecek.

Mustafa Secerlioğlu:''Her maç üzerine koyarak gidiyoruz''

Eleme grubuna çok iyi bir başlangıç yapan Becker 35 ASK oynadığı 6 maçın 5’inden galibiyetle ayrıldı. İlk maçta Bursa Zeytin Gençlik takımını deplasmanda rahat bir oyunla 94-55 mağlup eden Mavi-Beyazlılar salondan yine galip ayrılmanın hesaplarını yapıyor. 

Bursa temsilcisi ise 2.’lik şansını sürdürmek için Becker Spor karşısında sürpriz yapma peşinde. 

Maç öncesi kısa bir açıklama yapan Becker 35 Albatros Başantrenörü Mustafa Secerlioğlu “Takımımızın öncelikli hedefi Final Eightlere katılmak. Bunun için eleme grubuna iyi başlangıç yaptık ve şu an ikinci sıradayız. Formumuzu korumak ve daha da yükseltmek zorundayız. Her maç üzerine koyarak gidiyoruz ve takım olmanın gereklerini oyuncularımıza adapte etmek istiyoruz. Disiplinli oyunumuzu bu maçta da sürdüreceğiz. Her maç aynı ciddiyetle ve özveriyle mücadele edersek başarıya ulaşırız. Bursa maçında da amacımız galip gelerek 8’li finallerde yerimizi ayırtmak olacak” dedi. 




HABERE YORUM YAZIN

DİĞER TÜRKİYE KADINLAR BASKETBOL 2.LİGİ HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250