Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

Muratbey Uşak, Trabzon'da uzatmada galip

Spor Toto Basketbol Süper Ligi 15.haftasında Muratbey Uşak deplasmanda Trabzonspor Medical Park'ı uzatmada 105-101 mağlup etti.

Muratbey Uşak, Trabzon'da uzatmada galip

Karşılaşmaya iyi başlayan Trabzonspor Medical Park, ilk dakikalarda Hardy'nin sayılarıyla öne geçse de çabuk toparlanan Muratbey Uşak, Vasiliauskas ve Mckissic'in basketleriyle ilk periyodu 26-20 önde kapattı. İkinci periyotta ev sahibi ekip Kadji ile sayılar bulsa da, Auguste'nin sayılarına engel olamayınca devreyi de 48-42 geride tamamladı.


Üçüncü periyoda Hardy'nin sayılarıyla hızlı giren Trabzonspor Medical Park, farkı kapatarak öne geçti ancak top kayıpları artınca Muratbey Uşak Harrison'un basketleriyle bu periyodu da önde kapattı. Dördüncü periyotta iki takım da pota altı sayılarıyla öne geçmeye çalışsa da başarılı olamadı. Son saniyeleri büyük çekişmeye sahne olan maçta Trabzonspor Medical Park Gutierrez'in sayısıyla karşılaşmayı uzatma periyoduna taşıdı. Uzatma periyodunda Harrison'un sayılarıyla oyunun kontrolünü eline alan Muratbey Uşak, salondan da 105-101'lik galibiyetle ayrılmayı başardı.

Trabzonspor Medical Park                                                         Muratbey Uşak




HABERE YORUM YAZIN

DİĞER BASKETBOL SÜPER LİGİ HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250