Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

MSK Urfa, TKB2L'ye galibiyetle başladı

Memleket Spor Kulübü Bayan Basketbol takımı play off grubu ilk maçında Antalya'nın Yıldızları ile yaptığı maçı 67-49 kazandı.

MSK Urfa, TKB2L'ye galibiyetle başladı

Aldığı bu galibiyetle gruba iyi bir başlangıç yapan Msk Urfa'da gözler İzmir deplasmanına çevrildi. Gap Arena Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmaya ilk peryot tutuk başlamalarına rağmen ikinci peryodun ilk dakikalarından itibaren üstünlüğü eline aldı. Rakip potada sayı bulmakta zorlanmayan Msk Urfa ilk yarıyı da 36-26 önde kapattı. İkinci yarıda rakibine oranla daha iyi savunma yapan Msk Urfa üst üste bulduğu basketlerle farkı daha açarak karşılaşmayı da 67-49 kazanmayı başardı. Galibiyetle play off grubuna iyi bir başlangıç yaptıklarını belirten Msk Urfa Bayan Basketbol Takımı Baş antrenörü Atilla Keskin, amaçlarının grupta bundan sonra oynayacakları maçları da kazanarak 8'li final grubuna kalmak olduğunu söyledi.

Sportif Direktör Mehmet Leblebicioğlu yaptığı açıklamada " Play off ilk maçımızda sergilenen oyundan dolayı oyuncularımı tebrik ederim. Benim için anlamlı bu günde galibiyeti doğum günü hediyesi olarak armağan eden sporcularıma teşekkür ederim. Cuma günüde Bayraklı Belediye ile oynayacağımız maçı kazanarak hedeflerimiz doğrultusunda yürüyeceğiz." dedi.

Kulüp Başkan'ı Gökhan Gökmen ise yaptığı açıklamada ;İlimizde salon sporlarını geliştirmek daha iyi noktalara taşımak adına  basketbol ve voleybol kültürünün oluşması için adım attık. Bölgesel Ligden başladığımız maratonda basketbolda şimdi birinci lig için mücadele ederken voleybolda takımımızı 3. Lige çıkarttık. İyi takımlar kurduk. Basketbol takımımız 2. Lig sürecini gayet güzel yürütüyorlar. Play-off'da  ilk maçımızı kazanarak başladık. İnşallah önümüzdeki maçlarıda kazanıp final egiht' e kalmak istiyoruz. Yüreklerini ortaya koyan teknik ekibimizi ve oyuncularımızı tebrik ederim. diye konuştu. Gökmen" Her maçta olduğu gibi bu maçtada bizleri yanlız bırakmayan taraftarlarımıza özellikle Koç İlköğretim Okuluna ve Özel Güneydoğu Temel Lisesi öğretmen ve öğrencilerine teşekkürlerimi iletirim. Cuma günü İzmir'de Atatürk Spor Salonu'nda Bayraklı Belediyesi ile saat 18.00' da oynayacağımız maça İzmir'de yaşayan tüm hemşehrilerimizi bekliyoruz." dedi.
 




HABERE YORUM YAZIN

DİĞER TÜRKİYE KADINLAR BASKETBOL 2.LİGİ HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250